Skjorter til herrer

Skjorter er ikke kun nyttige, når man skal vise sine ”moves” på dansegulvet. De er også friluftsmandens bedste ven. Den er god at have med som et ekstra lag til turen, og man kan nemt regulere temperaturen ved at vælge mellem åben og tilknappet tilstand. Ønsker man ekstra varme, byder vores sortiment også på forede skjorter, og skal skjorten bruges i sommervarmen, kan du vælge en kortærmet model.

Flotte og behagelige herreskjorter

Skjorter kan få en til at se knaldgodt ud, og så kan de være super behagelige at tøffe rundt i, hvis man vælger en blød model i flannel. Vores udvalg byder på lidt af hvert, så du kan blive klædt på både til hverdag, fest og vildmark.

Kortærmet eller langærmet skjorte

Mange har længe haft det med kortærmede skjorter som med sokker i sandalerne, og meningerne er da også stadig delte. Dog har de kortærmede skjorter gjort et comeback over de sidste par år og er, for mange, nu inde i varmen igen.

Som friluftsmennesker elsker vi den kortærmede skjorte, der om sommeren gør det muligt for os at komme direkte fra vandreturen i skoven til grillaften hos naboen.

Og ligesom med sokkerne i sandalerne, mener vi også, at man sagtens kan have sin kortærmede skjorte udover sin uldne undertrøje.

Foret skjorte

Er du typen, der fryser let, men stadig vil se godt ud? Frygt ej, den forede skjorte sørger for, at du kan holde dig varm, mens du nyder godt af skjortens mange fordele.

Skal du på tur i skoven og se bladene skifte farve i efteråret eller ud i haven og kløve brænde i ægte vildmarksstil, er den forede skjorte et godt bud på et stykke overtøj, der giver dig mulighed for at holde varmen, mens du er aktiv.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder