Vinterstøvler

Uanset om du skal tilbringe den lange, kolde vinter hjemme i Danmark eller du skal ned og ramme pisterne syd for grænsen, er et par varme vinterstøvler et must i vinterhalvåret. Her på siden finder du lækre vinterstøvler til herrer til både ekstreme forhold og fin brug.

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Sorel Buxton Lace vinterstøvler, herre
  Sorel Buxton Lace vinterstøvler, herre
  1.199,00 DKK
  Indlæser lager...
 2. Danner Artic 600 Side-Zip 7" vinterstøvler, herre
  Danner Artic 600 Side-Zip 7" vinterstøvler, herre
  2.499,00 DKK
  Indlæser lager...
 3. stoevle_danner_artic_600_sort_herre_509274.jpg
  Danner Artic 600 Side-Zip 7" vinterstøvler, herre
  2.499,00 DKK
  Indlæser lager...
 4. Sorel Madson Moc Toe vinterstøvle, herre
  Sorel Madson Moc Toe vinterstøvle, herre
  1.189,30 DKK Før 1.699,00 DKK
  Indlæser lager...
 5. Sorel Madson Moc Toe vinterstøvler, herre
  Sorel Madson Moc Toe vinterstøvler, herre
  1.189,30 DKK Før 1.699,00 DKK
  Indlæser lager...

5 varer

pr. side
Faldende orden

Pas godt på støvlerne

Alle støvler har brug for jævnlig vask og pleje – Og særlig læderstøvler i høj kvalitet, som potentielt kan holde en hel livstid, hvis de behandles ordentligt. Hvis du klikker ind på vores guide til vedligeholdelse af sko og støvler, kan du finde en udførlig vejledning og gode tips til, hvordan du passer bedst muligt på dine nye vinterstøvler.


Du kan også tage den hurtige løsning og tjekke vores How To-video ud her:


Forede vinterstøvler

Uanset om du skal bruge årets koldeste dage på at lege med ungerne i sneen ved ødegården, stå stille i timevis på legepladsen eller skal på jagt efter Val T’s bedste afterski-sted, finder du her på siden et par dejligt varme vinterstøvler til herrer, der både holder dine fødder tørre og varme og får dit vinter-outfit til at spille maks. Der er vist ingen tvivl om, at vi i Spejder Sport er vilde med funktionalitet og holdbarhed, og derfor finder du i vores sortiment ikke bare billige vinterstøvler, der kun holder en enkelt sæson.

I stedet har vi dækket dig ind på kvalitet og sørget for at skrabe et udvalg af holdbare, praktiske og stilrene vinterstøvler sammen, som du kan få til rimelige priser og som du kan få glæde af i mange år. Uanset om du er til sneakers-inspirerede herrestøvler, vandrestøvle-inspirerede vinterstøvler eller de helt klassiske Sorel vinterstøvler Caribou, finder du det, du mangler, i vores sortiment. Støvlerne her på siden har forskellige varmende detaljer, der tilsammen giver dig en varm og vandtæt støvle, der kan stå imod både sne og sjap.

Detaljer som vandtætte syninger, voksbehandlet læder og GoreTex-membraner er noget af det, der er med til at holde vand ude. Samtidig er det vigtigt, at du kan ånde i skoene, så de ikke bliver klamme indeni, hvis du skulle få varmen. God isolering og foring med f.eks. blødt fleece eller en udtagelig 9 mm tyk inderstøvle i ThermoPlus-filt, som Carabou-støvlen har, er med til at holde dine fødder isolerede og forede.

Tip! Vælger du en støvle med mindre foring, så sørg for, at der er plads til en tyk uldsok i den til de ekstra kolde dage.


Stilfulde læderstøvler

Hvem siger, at varme og stil ikke kan gå hånd i hånd? Vi gør i hvert fald ikke! Derfor har vi proppet vores sortiment af vinterstøvler med lækre og flotte læderstøvler til mænd. Producenter som Scantas laver klassiske og stilrene læderstøvler i voks-behandlet Crazy Horse læder, der både er vandtæt og modstandsdygtigt samtidig med, at det har et enormt cool og moderne vintage-look.

Grunden til, at vi er helt vilde med Scantas og deres støvler er, at de tænker bæredygtighed ind i alle led af produktion og distribution, blandt andet ved at anvende naturvenlige og bæredygtige produkter i produktion, pakning og forsendelse. Kombinationen af bæredygtighed og kvalitet, der holder i mange år, går rent ind i vores naturelskende hjerter.


Håndsyede støvler til den kræsne gentleman

Kvalitet holder! Og derfor har vi fyldt vores fylder med vinterstøvler i højeste kvalitet. Af denne grund kan du finde flere par håndsyede støvler blandt vores udvalg af herrestøvler. Amerikanske Danner har lavet håndsyede støvler siden 1932, og denne tradition er gået i arv helt til i dag, hvor kvaliteten og stoltheden bag håndværket er bibeholdt.

Lavet i holdbare materialer som blandt andet læder og ruskind, er det ikke kun Danner støvlernes stilrene design, der holder i mange år – Det gør støvlerne også, hvis de ellers får den rette pleje og masser af det.