Kundeklub - Eventyrlige medlemsfordele

 • 365 dages returret på dine køb
 • Altid vilde medlemstilbud på fedt grej
 • Byt til nyt med 15% rabat

  Læs mere om medlemsfordelene nedenfor

 

Aktuelt kundeklubtilbud: Spar 25% på Asivik trekkingbukser 

Til og med søndag den 31. maj 2020 er det ekstra fedt at være medlem at Spejder Sports kundeklub. Lige nu sparer du nemlig 25% på vores populære Asivik trekkingbukser til både børn og voksne. Meld dig ind i dag få tilsendt rabatkoden med det samme. 


Tilmeld dig Kundeklubben

*skal udfyldes
Er du spejder?
Medlemsvilkår *
 
Ved at melde mig ind i Kundeklubben giver jeg samtykke til, at Spejder Sport A/S må kontakte mig via mail med tilbud på outdoor-udstyr, samt nyheder, arrangementer og konkurrencer. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores persondatapolitik

Kundeklub - Fordele

 • 365 dages returret

  Når du er medlem af vores Kundeklub kan du fortryde dine køb i et helt år. På den måde skal du aldrig mere stresse i hverdagen for at ramme din lokale Spejder Sport med dine returvarer.

  Medbring blot bon, samt det ubrugte produkt i original og ubeskadiget emballage, så tager vi retur med et smil.

 • Altid vilde tilbud

  Ingen kundeklub uden en jævn strøm af tunge tilbud på det fede grej. Som medlem i Spejder Sport kan du se frem til, at vi hver måned, lægger frisk brænde på bålet i form af branchens vildeste medlemstilbud, du ikke finder noget andet sted på markedet.

 • Byt til nyt

  Medlemmer af Kundeklubben får altid 15% rabat på et nyt produkt i samme kategori, hvis du donerer dit gamle produkt. Det skal blot være rengjort, funktionsdygtigt og kunne kategoriseres som et outdoor-produkt. Når produktet er afleveret, sørger vi for at ekspedere det videre til ildsjælene i Kirkens Korshær, der sælger det brugte produkt til gavn for Danmarks udsatte.

  Vi forbeholder os ret til at afvise et produkt, hvis det ikke falder under samme kategori, samt hvis det er for slidt eller ikke funktionsdygtigt.