Kundeklub - meld dig ind

Lige nu: SPAR 20% på udvalgte strømper

Meld dig ind i Kundeklubben i dag og spar 20% på udvalgte strømper og sokker. Du får tilsendt rabatkoden i din velkomstmail. Tilbuddet gælder kun online t.o.m. søndag den 24. januar 2021. 

 

Aktuel konkurrence: Vind en vintersovepose m. 90% andedun

Lige nu er det ekstra sjovt at være medlem af Kundeklubben. Torsdag den 28. januar 2021 trækker vi nemlig lod blandt alle medlemmer om en Warmpeace Viking 1200 vintersovepose m. 90% europæiske andedun. Der er også en Asivik fleecelagenpose på højkant i 2. og 3. præmie. Meld dig ind nu og deltag automatisk.   


 


Tilmeld dig Kundeklubben

*skal udfyldes
Er du spejder?
Medlemsvilkår *
 
Ved at melde mig ind i Kundeklubben giver jeg samtykke til,
at Spejder Sport A/S må kontakte mig via mail med tilbud på outdoor-udstyr,
samt nyheder, arrangementer og konkurrencer.
Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke.
Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger

 

 


Kundeklub - Fordele

 • Deltag automatisk i fede konkurrencer

  Som Kundeklubmedlem er du automatisk med i puljen, når vi hver måned udlodder fede præmier blandt vores medlemmer. Meld dig ind nu og vær med i konkurrencen. Se den aktuelle konkurrence samt de heldige vindere af tidligere konkurrencer.

 • 365 dages returret

  Når du er medlem af vores Kundeklub kan du fortryde dine køb i et helt år. På den måde skal du aldrig mere stresse i hverdagen for at ramme din lokale Spejder Sport med dine returvarer.

  Medbring blot bon, samt det ubrugte produkt i original og ubeskadiget emballage, så tager vi retur med et smil.

 • Altid vilde tilbud

  Ingen kundeklub uden en jævn strøm af tunge tilbud på det fede grej. Som medlem i Spejder Sport kan du se frem til, at vi hver måned, lægger frisk brænde på bålet i form af branchens vildeste medlemstilbud, du ikke finder noget andet sted på markedet.

 • Byt til nyt

  Medlemmer af Kundeklubben får altid 15% rabat på et nyt produkt i samme kategori, hvis du donerer dit gamle produkt. Det skal blot være rengjort, funktionsdygtigt og kunne kategoriseres som et outdoor-produkt. Når produktet er afleveret, sørger vi for at ekspedere det videre til ildsjælene i Kirkens Korshær, der sælger det brugte produkt til gavn for Danmarks udsatte.

  Vi forbeholder os ret til at afvise et produkt, hvis det ikke falder under samme kategori, samt hvis det er for slidt eller ikke funktionsdygtigt.