Telte

Er du på udkig efter et telt til din næste familieferie, festival eller måske noget helt tredje, så er du kommet til det helt rette sted. Naviger forneden efter den ønskede telt-katagori og find nemt det rette telt om det så skulle være enkeltmandstelt eller et 2, 3 eller 4- personerstelt mm.

Over 50 forskellige telte


Vi har i Spejder Sport over 50 forskellige telte, så du kan finde præcis det telt, der passer til dine behov uanset om du er på jagt efter letvægtstelte til vandretur, et familietelt  til campingtur eller et festivaltelt til Roskilde Festival, Skanderborg Festival eller en af sommerens mange andre festivaler.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om vores udvalg af telte her

Et godt og rummeligt telt er ofte en forudsætning for at tage af sted på tur med venner og familie og bekvem overnatning i et robust og vandtæt telt, er ofte den afgørende faktor for en god turoplevelse.
I sammensætning af vores sortiment af telte finder du både telte fra internationale mærker, og telte vi selv designer og udvikler under vores ASIVIK mærke. Vi har især et stort udvalg af 2 personers telte, 3 personers telte og 4 personers telte.

Vi fører bl.a. telte fra følgende producenter:


Bergans
Nordisk
Outwell

Vores sortiment er sammensat, så du helt sikkert kan finde et telt, der passer til dit brug.

Letvægtstelte


Blandt vores letsvægtstelte kan du finde fjeldtelte, cykeltelte og super minimalistiske telte til den ultimative gramjæger eller solovandrer. Er du på jagt efter et 1-personers telt til f.eks. cykelbrug eller solovandring, kan du med fordel vælge et telt med mindre apsis og færre stænger.

Kig nærmere på vores Letvægtstelte

Camping telte og familietelte


Til familiebrug anbefaler vi et campingtelt i tunnelkonstruktion. Denne type af familietelt er relativ let og hurtigt at sætte op og pille ned. Bor I fast på samme campingplads i en længere periode kan I med fordel vælge et større telt – f.eks. et 6-personers telt eller et 4-personers telt.

Få overblikket over vores camping telte og familietelt

Festivaltelte til Roskilde og andre festivaler


Vi har gennem mange år haft en bod på Roskilde Festival med salg af festivalgear og har både oplevet år med super vejr til festival og de ”hårde” år med masser af mudder. Vi ved derfor helt præcist hvad, der kræves af et godt Roskilde Telt / Festival telt uanset om solen bager eller regnen står ned i stænger over festivalpladsen.

Se nærmere på vores Festivaltelte

Spejder- og samlingstelte


En variant af den klassisk fjeldtur, som bliver mere og mere udbredt, er etablering af en basecamp. Her bor i sammen i en større gruppe på samme lejrplads, og derfra drager ud i fjeld på kortere og længere ture med afhængig af de enkelte gruppedeltagers ambitioner og fysisk.

Se vores udvalg af spejdertelte og samlingstelte.
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
+45 43 55 35 00

KontaktSe e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse