Asivik Ultralight 5.0 Regular
Før musen henover billedet for at zoome
Asivik Ultralight 5.0 Regular
Asivik Ultralight 5.0 Regular

Asivik Ultralight 5.0 Regular

DKK 499,00
   På lager
Antal
Varenummer: 493983
Asivik's oppustelige liggeunderlag er fremstillet i forfinede materialer og med konstruktionsteknikker udviklet gennem årene.

Vores skumkerne i Ultralight-serien er udfræset i tre dimensioner. Det gør selvfølgelig underlagene lettere, men vi opnår også, at de enkelte udfræsninger ikke behøver at være så store, som hvis man f.eks. kun lavede udfræsninger i to dimensioner. På den måde har vi stadig en stor overflade at laminere skummet til top- og bundmaterialet, og resultatet er, at Asivik underlag ikke delaminerer, selv efter lang tids brug.

Undersiden er lavet i et stærkt men let materiale, der har en høj friktion, dvs. underlaget ikke glider rundt inde i teltet.

Ventilen giver en god luftgennemstrømning, der sikrer, at dit underlag har lettere ved at puste sig op- samt at du har lettere ved at pakke det sammen i posen igen (her vendes ventilen til 'deflate'). I en lille lomme i pakposen finder du det medfølgende lappegrej, da selv de bedste underlag kan punktere.

Alt dette betyder, at Asivik liggeunderlag stadigvæk er blandt markedets bedste.

Asivik Ultralight 5.0 Regular er et let oppusteligt liggeunderlag med høj komfort og isolationsevne. Dette liggeunderlag egner sig foruden vandreture om vinteren også til cykelture, kanoture, camping eller lignende.

Alle Asivik liggeunderlag leveres med pakpose og reparationssæt.

Dimensioner: 183 x 51 x 5 cm
Sammenrullet: Ø17 x 25,5 cm
Farve: Rød
R-værdi (isoleringsevne): 4,6
Vægt: 840 gram

*OBS* vi har fundet en bedre ventil, siden vi optog vejledningsvideoen, men underlaget bruges stadig på samme måde. Den nye ventil består en en orange ring, der alt efter hvilken vej den vendes, kun lader luften strømme ind eller ud af underlaget. Uden på den sidder en grå hætte, som lukker underlaget helt.
Den hurtigste måde at få luft i underlaget, er at tage både den grå hætte og den orange ventil helt af/ud.
Vis mere
Vis mindre

Hvor selvoppusteligt er et selvoppusteligt liggeunderlag? Få svaret her:

Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:  
Mandag-torsdag: 9-16  
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
+45 43 55 35 00

KontaktSe e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse