Asivik Ultralight 5.0 Regular
Før musen henover billedet for at zoome
Asivik Ultralight 5.0 Regular
Asivik Ultralight 5.0 Regular

Asivik Ultralight 5.0 Regular

Før DKK 499,00
DKK 399,00
Spar DKK 100,00
T.o.m. den 28-06-2018, eller så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: 493983

Oppusteligt liggeunderlag i topkvalitet

Asivik Ultralight 5.0 Regular er et let oppusteligt liggeunderlag med høj komfort og isolationsevne. Dette liggeunderlag egner sig foruden vandreture om vinteren også til cykelture, kanoture, camping eller lignende.

Asivik's oppustelige liggeunderlag er fremstillet i forfinede materialer og med konstruktionsteknikker udviklet gennem årene.

Vores skumkerne i Ultralight-serien er udfræset i tre dimensioner. Det gør selvfølgelig underlagene lettere, men vi opnår også, at de enkelte udfræsninger ikke behøver at være så store, som hvis man fx kun lavede udfræsninger i to dimensioner. På den måde har vi stadig en stor overflade at laminere skummet til top- og bundmaterialet, og resultatet er, at Asivik underlag ikke delaminerer - selv ikke efter lang tids brug.

Undersiden er lavet i et stærkt, men let, materiale, der har en høj friktion, dvs. underlaget ikke glider rundt inde i teltet.

Ventilen giver en god luftgennemstrømning, der sikrer, at dit underlag har lettere ved at puste sig op og at du har lettere ved at pakke det sammen i posen igen (her vendes ventilen til 'deflate'). I en lille lomme i pakposen finder du det medfølgende lappegrej, da selv de bedste underlag kan punktere.

Alt dette betyder, at Asiviks liggeunderlag stadigvæk er blandt markedets bedste.

Alle Asivik liggeunderlag leveres med pakpose og reparationssæt.

Detaljer

  • Dimensioner: 183 x 51 x 5 cm
  • Sammenrullet: Ø17 x 25,5 cm
  • Farve: Rød
  • R-værdi (isoleringsevne): 4,6
  • Vægt: 840 gram
  • PFC-fri

Maksimal komfort på turen - Lav dit underlag til en stol

Nu kan du nemt of hurtigt omdanne dit liggeunderlag til en stol med Asiviks betræk til underlagsstol. Betrækket vejer kun 225 gram og kommer i en smart pakpose, så det nemt kan komme med i rygsækken, når du skal afsted.

Nyd morgenkaffen siddende og saml energi til en ny dag i underlagsstolen. Den er hurtigt at samle og pakke sammen igen - Og den energi, du skal bruge på at bære den ekstra vægt i rygsækken, får du tifoldig igen, når du slapper af i stolen efter en lang dag på farten.
Vis mere
Vis mindre

 

Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse