Duffel bags

Tasken, der kan rumme alt! Find et stort udvalg af slidstærke og vandtætte duffel bags i forskellige størrelser og farver. Brug din duffel bag som rygsæk, sportstaske eller weekendtaske i hverdagen. Vælg en stor duffelbag med hjul, hvis du skal rejse langt.

Læs hvad du skal være opmærksom på i en duffel bag længere nede.

11 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Patagonia Black Hole Duffel 40 ltr
  Patagonia Black Hole Duffel 40 ltr
  849,00 kr
  Indlæser lager...
 2. 505613.jpg
  Asivik Duffelbag 70 ltr
  599,00 kr
  Indlæser lager...
 3. duffel_patagonia_black_hole_40_liter_sort_509405.jpg
  Patagonia Black Hole Duffel 40 ltr.
  849,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Asivik Duffelbag 95 ltr
  Asivik Duffelbag 95 ltr
  699,00 kr
  Indlæser lager...
 5. 505615.jpg
  Asivik Duffelbag 40 ltr.
  499,00 kr
  Indlæser lager...
 6. duffel_patagonia_black_hole_55_liter_sort_509407.jpg
  Patagonia Black Hole Duffel 55 ltr.
  899,00 kr
  Indlæser lager...
 7. duffel_patagonia_black_hole_70_liter_sort_509412.jpg
  Patagonia Black Hole Duffel 70 ltr.
  1.099,00 kr
  Indlæser lager...
 8. duffel_patagonia_black_hole_100_liter_sort_509414.jpg
  Patagonia Black Hole Duffel 100 ltr
  1.199,00 kr
  Indlæser lager...
 9. Asivik Ultralight Duffel 35 liter
  Asivik Ultralight Duffel 35 liter
  299,00 kr
  Indlæser lager...
 10. Millican Miles The Duffel 40 ltr
  Millican Miles The Duffel 40 ltr
  1.449,00 kr
  Indlæser lager...
 11. Patagonia Black Hole Duffel 55 ltr.
  Patagonia Black Hole Duffel 55 ltr.
  Special pris 629,30 kr Før 899,00 kr
  Indlæser lager...

11 varer

pr. side
Stigende orden

Duffel bag – monsteret, der sluger alt dit grej

Vores duffel bags bliver ofte omtalt som ”monsteret”, fordi det store rum i tasken kan rumme meget mere, end man lige går og tror. Før du får set dig om, har monsteret slugt alt dit udstyr til turen uden at blive mæt. Og det er næsten lige meget, hvilken tur du skal på. Det kan være alt fra klatregrejet på de vertikale eventyrer, udstyret der skal med til basecamp under bjergbestigningen, gearet der skal pakkes i bagagerummet på bilferien eller fodboldtøjet, der skal med til træningen.

Se, hvor meget der kan være i en Milican duffelbag på 40 liter:


Rummelig som et sort hul

Patagonia er gået så langt at døbe deres serie af duffel bags for Black Hole – fordi der altid er plads til lidt mere. Ønsker du en vandtæt duffel bag, så gør du ret i at kigge på en Patagonia duffel bag. Metervaren er nemlig vandtæt, så medmindre du regner med at smide tasken i havet, så holder den tæt. Den er et genialt valg, hvis du skal på tur med risiko for regn eller bare er ængstelig for at lande i et skybrud. Deres duffel bags kommer i et væld af størrelser og farver, så du behøver ikke bekymre dig for, om der er en, der passer dine behov og stil.Multifunktionelle duffel bags

Duffel bags er blevet meget populære af god grund. Det er en enormt alsidig og multifunktionel taske, der fås i alverdens former, farver og størrelser. I al sin simpelhed er det en taske med ét stort rum, som kan bæres i hånden, over skulderen eller på ryggen som en rygsæk. Den kan nemt agere som sportstaske eller hverdagsrygsæk den ene dag og rejserygsæk, weekendtaske eller ligefrem kuffert den næste. Se alle vores rygsække her.

Alt efter størrelse kan du bruge duffel bags som:

 • Rygsæk
 • Sportstasker
 • Weekendtasker
 • Rejsetasker
 • Opbevaring
 • Kuffert

Rygsæk og kuffert i én og samme taske

Skal du på weekendferie i Rom eller på forretningsrejse til Stockholm, kan det være svært at vælge imellem en rygsæk og en kuffert. Heldigvis behøver du ikke at vælge, hvis du blot medbringer en Osprey duffel bag med hjul, der også fungerer som rygsæk. Tilmed har tasken en aftagelig 20 liters daypack på fronten, hvor du hurtigt kan pakke de mest nødvendige ting til flyturen ned, inden du tjekker den ind. Mangler du en taske, du kan checke ind som baggage i lufthavnen, er det en god idé at vælge en variant med aftagelige skulderstropper – så sidder de ikke fast og bliver ikke revet af i farten af lufthavnens personale. Se alle vores rejsetasker her.

 

Hvilken duffel bag skal jeg vælge?

 1. Priotér skulderstropper
  Vil du gerne kunne have din duffel bag på ryggen på vandreturen eller bare fra A til B, skal du gå efter nogle polstrerede skulderstropper, der ikke kommer til at skære i længden. Når den skal agere rygsæk, er et rigtig godt tip også at pakke noget blødt såsom en vamset sweater til allersidst, så der ikke er noget hårdt, der forstyrrer din ryg. Grundet sin robuste natur er duffel tasken det oplagte valg til rejsen, da den kan overleve både en tur på toppen af en asiatisk bus og en krævende tur på lufthavnens transportbånd. Især hvis du vælger én med foret bund.

 2. Vælg den rigtige størrelse
  Størrelsen på din duffel bag er det første, du skal beslutte dig for. De fås i størrelser fra 30 til 130 liter, så størrelsesmæssigt er der derfor noget til ethvert behov – uanset om du læder efter en god rygsæk til hverdag eller en stor rejsetaske.
  • Skal du bruge en duffel bag som sportstaske, vil en størrelse på 30 til 45 liter eller en størrelse på 50 til 65 liter være at foretrække, naturligvis afhængig af om du har brug for en stor eller lille sportstaske.
  • 50-65 liter er også en oplagt størrelse til weekendtasken, en overnatning ved en ven eller til en tur i shelter.
  • Hvis du derimod skal på en længere ferie, vil du muligvis få brug for en stor duffel bag på 90 til 95 liter hvis ikke større.

 3. Spot de slidstærke og vandtætte materialer
  Hvilket materiale er det næste spørgsmål du skal spørge dig selv om. I vores sortiment finder du duffel bags og tasker i de slidstærke materialer:
  • Kanvas
  • Polyester
  • Nylon

I forhold til slidstyrke er du altså ret godt dækket ind uanset, hvad du vælger. Du skal kigge efter en vandtæt duffel bag, hvis du skal ud at sejle, besøge et fugtigt klima eller bare ikke kan regne med vejret eller ly på turen. Det er en rar forsikring at have med sig. Omvendt hvis det er bilen, du gerne vil skåne for det våde håndklæde, badetøj eller våddragt, så er en vandtæt duffel bag også et godt valg.


Skal du have en bæredygtig duffel bag?

Går du op i, hvordan din taske er produceret i henhold til klodens ressourcer og mennesker? Så har du heldigvis flere at vælge i mellem! Patagonia udmærker sig på exceptionelt mange fronter i forhold til bæredygtighed. De grundlagde 1% for the planet, var blandt de første, der producerede polyester fra plastik flasker, og meget meget mere. Lær om Patagonia og deres bæredygtige profil her:Du kan også holde øje med det kvalitetsbevidste mærke, Millican. De indtænker også bæredygtighed i produktionen. Produktserien, Millican Miles the Duffel, er fremstillet af materialet Bionic Canvas, der består af 65% genbrugspolyester og 35% bomuld. Sammensætningen af disse materialer gør duffel bagen til en god slider, der kan holde i mange år, helt i Milican’s ånd: “Use less, be more”.

 


Husk rejsetilbehør til dine duffelbags

Her hos Spejder Sport finder du også et stort udvalg af rejsetilbehør, som gør rejsen endnu bedre. Har du eksempelvis valgt en sort duffel bag, gør du klogt i købe et luggage tag, et flag der kan hægtes på rygsækken eller lignende, så du altid kan genkende din duffel bag på bagagebåndet.

Er der ikke plads nok i din duffel bag, eller ønsker du blot at have lidt flere rum til at organisere dine ting, så kan du montere et par sidelommer. Eller skal du på en vandretur, så husk et regnslag til din duffel bag, så din bagage altid er tørt uanset vejr - der er ikke noget værre end at gå rundt med et par våde bukser.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker