Regnbukser

Det skal være slut med regnbukser, der ikke kan klare en ordentlig skylle uden at efterlade dig med våde knæ og kolde lår! I Spejder Sport har vi nogle få, men stabile, regnbukser til stærke priser, der er lavet til at kunne klare en typisk dansk regnvejrsdag (og det, der er værre) uden at give op undervejs. Læs mere om vores mest populære regnbukser nederst på siden. Tag også et kig på vores regnjakker til damer og få glæde af en samlet sæt regntøj, du kan stole på de næste mange år.

4 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Asivik Rain bukser, dame
  Asivik Rain bukser, dame
  599,00 kr
  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XS
 2. Patagonia Torrentshell 3-lags regnbuks, dame
  Patagonia Torrentshell 3-lags regnbuks, dame
  999,00 kr
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
 3. Bergans Letto Long Zip regnbukser, dame
  Bergans Letto Long Zip regnbukser, dame
  1.499,00 kr
  • XS
  • M
  • L
  • XL
 4. Bergans Super Lett bukser, Dame
  Bergans Super Lett bukser, Dame
  299,00 kr Før 1.199,00 kr

4 varer

pr. side
Stigende orden

Regnbukser du kan holde ud at have på

Det er ikke alle, der er lige vilde med følelsen af at have regnbukser på, og måske har du også et par dårlige oplevelser med bukser, der ikke er rare at have på og heller ikke engang har holdt tæt. Sådan er det ikke, hvis du vælger regntøj fra Spejder Sport. Vi sælger kun regnbukser, som vi selv har lyst til at købe. Bukser som vi ved sidder ordentligt, og som er behagelig at være aktiv i. Selvfølgelig fra kendte mærker, vi kan stole blindt på:

God pasform og super åndbarhed

Det med at regnbukser skal sidde ordentligt er alfa og omega, for ellers får du dem ikke brugt! Når vores indkøbere kigger på regntøj (eller når vores produktudviklere laver designet på vores Asivik regntøj), er det et krav, at regnbukserne er lavet i materialer, der gør, at du kan bevæge dig frit og ubesværet. Vores mål er, at når du har regntøj på fra Spejder Sport, er det som at krybe ind i en lille hule, hvor du har det godt og tørt. Hvor det er så rart at være, at regnen ikke længere betyder noget som helst, men at du bare kan nyde at være ude. De regnbukser, du finder hos os, har desuden en høj grad af åndbarhed, der gør, at du nemt kan slippe af med overskudsvarmen, når du har dem på og er aktiv. Så slipper du nemlig for den irriterende følelse af kondens, du måske kender fra billige regnbukser.

Vælg de rette regnbukser

Ligesom med alt andet tøj og udstyr til udendørsbrug, er det en god idé at gøre sig nogle tanker omkring, hvad du er på udkig efter. Hvornår skal du primært bruge dine regnbukser? Og hvad er vigtigt for dig? Er prisen afgørende? Eller vil du gerne betale lidt ekstra for et par regnbukser, der fylder og vejer mindre i rygsækken? Hvor slidstærke skal de være, og skal de helst se smarte ud, eller er det lige meget? Der er ikke noget rigtigt og forkert svar. Det afgørende er, at du har tænkt dine behov igennem, for på den måde er der størst sandsynlighed for, at du køber de rigtige regnbukser fra start.

Lette regnbukser til en skarp pris

Leder du efter et par regnbukser, der både har et fedt design, en god pasform og som samtidig er så lette og kompakte, at du altid har plads til dem i rygsækken, skal du overveje Torrentshell fra Patagonia. At netop disse regnbukser falder i god jord hos mange kvinder skyldes, at buksebenene ikke er alt for brede, så de hænger ikke og flagrer, når du er på farten. Der er en smule stretch i stoffet, og knæene er formskårede, hvilket gør, at du kan bevæge dig helt frit. Dertil kommer, at de er tilpas høje i lænden, så du undgår at skille bagpå og blive kold eller våd.

Regnbukser uden flourcarbon

Regnbukser fra Asivik Rain er, ligesom de fleste øvrige Asivik produkter, PFC-fri (dvs. fri for stoffet flourcarbon, der bruges til imprægnering af regntøj). Det, synes vi, er en vigtig information for dig, der gerne vil være med til at minimere det miljømæssige fodaftryk, som vi alle sammen sætter i naturen hver dag. Udover af være PFC-fri er Asivik resultatet af mere end 50 års erfaring med den omskiftelige danske natur. Rain regnbukserne til kvinder er designet, præcis som vi selv ville have dem. De er gennemtænkte og lavet med elastisk linning og længde nok til, at de ikke glider ned, når du sidder på hug eller cykler. Disse regnbukser er derfor et både godt og miljørigtigt hverdagsvalg.

Til cykel- og vandreturen

Både Patagonia Torrentshell og Asivik Rain er stabile bud på regnbukser, som du absolut ikke kommer til at fortryde – og som holder i mange år. Begge modeller er slidstærke og skal nok få dig tør og behagelig gennem både regn og blæst. Og så er de skåret særligt til kvinder, hvor der er tænkt nøje over at gøre pasformen behagelig. Forskellen ligger således mere i prisen, hvor der er lidt forskel på de to par regnbukser. Asivik Rain er det gedigne, PFC-frie hverdagsprodukt med et lidt kraftigere yderstof, der betyder, at disse regnbukser fylder og vejer mere. Patagonia Torrentshell er det lette, kompakte sæt med stretch, hvilket giver mere bevægelighed og en bedre pasform. Så - prøv dig frem og kig forbi butikken, så du kan se, hvilket par der passer bedst til dig.

Tilbud: Spar 15% på dameregnbukser

Okay, vi ved det godt. Regnbukser er ikke det mest spændende at skulle ud og investere i, når der er så meget andet fedt tøj og friluftsgrej, der lokker. Derfor er det da også værd at tage med, at medlemmer af Spejder Sports kundeklub altid sparer 15% på nye regnbukser mod donering af de gamle. Dine gamle regnbukser behøver ikke engang at være købt hos os, men de skal selvfølgelig være i brugbar stand. De gamle regnbukser sørger vi for at sende afsted til Kirkens Korshær. På den måde gør vi sammen en forskel for danskere, som er særlig udsatte.

Meld dig ind i kundeklubben her

Husk at vaske dine regnbukser jævnligt

Vi oplever tit, at folk tror, at man skal vaske sit regntøj så sjældent som muligt for ikke at ødelægge den imprægnering, der sidder i tøjet, når man køber det. Dette gamle husmoderråd holder dog ikke stik længere, da mange regnbukser i dag har membraner. Hvis du ikke jævnlig får vasket snavs og sved ud af tøjet, kan disse membraner dog blive stoppet til og miste deres åndbarhed. Og hvis det sker, vil du opleve den ubehagelige konsekvens, at varmen fra din krop ikke kan slippe ud, og der dannes kondens på indersiden af dine regnbukser. Du skal derfor ikke være bleg for at give dine regnbukser en velfortjent tur i vaskemaskinen, så længe det foregår med et skånsomt vaskemiddel uden enzymer særligt udviklet til åndbar beklædning.

Få en rutine omkring imprægnering

Udover jævnlig vask kan du også holde din regnbukser kørende i årevis, hvis du imprægnerer dem cirka en gang om året. Fremgangsmåden er den samme, som når du imprægnerer din regnjakke. Når først du får gjort det til en god rutine at imprægnere dine ting, kan du nyde, at især dit regntøj vil beholde alle de gode egenskaber, så du kan have glæde af det i mange år. Du kan både få imprægnering til at putte med i vaskemaskinen, eller du kan imprægnere med spray. Vi anbefaler altid sidstnævnte og i videoen nedenfor, kan du se, hvor nemt det er.

Andet udstyr, der er godt at have, når det regner

Når regntøjet er på plads, er det tid til at tage et kig på øvrigt udstyr til regnfulde dage. I Spejder Sport stille vi store krav til funktionaliteten – og vi udvikler selv udstyr, der imødekommer de krav, vi har. Et du f.eks. på udkig efter et regnslag til rygsækken, et par gode gummistøvler eller praktiske skoovertræk, så har vi det i vores Asivik sortiment, som vi selv designer fra bunden til rigtig fornuftige priser. Vi har prøvet det meste selv, og vi vil altid gerne dele vores erfaringer. Du er derfor altid velkommen til at kigge forbi butikken og få en snak – i tørvejr.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker