Asivik Camp 5.0 XL
Før musen henover billedet for at zoome
Asivik Camp 5.0 XL
Asivik Camp 5.0 XL

Asivik Camp 5.0 XL

DKK 699,00
   På lager
Antal
Varenummer: 493998

Kompakt og komfortabelt underlag

ASIVIK Camp 5.0 er forsynet med en ny, strikket overside. Denne overside er strækbar og super blød, uden at den suger skidt og vand til sig; en detalje, der giver et super komfortabelt  liggeunderlag, der er velegnet til campingbrug, som gæsteseng eller lignende.

Asivik Camp 5.0 foldes på midten inden det pakkes i den medfølgende pakpose. Dette, kombineret med den hule skumkerne, gør, at Camp 5.0 fylder væsentligt mindre end andre underlag i tilsvarende størrelse (størrelse i oppustet tilstand).

Asivik - Liggeunderlag i topkvalitet

Asiviks oppustelige liggeunderlag fremstillet i forfinede materialer og med konstruktionsteknikker, der kun er blevet bedre gennem årene.

Underlagene har fået en ny underside, der er både stærkere, lettere og har højere friktion end tidligere.

Vores skumkerne i Camp-serien er udfræset i tre dimensioner. Det gør selvfølgelig underlagene lettere, men vi opnår også, at de enkelte udfræsninger ikke behøver at være så store, som hvis man fx kun lavede udfræsninger i to dimensioner. På den måde har vi stadig en stor overflade at laminere skummet til top- og bundmaterialet, hvilket resulterer i, at ASIVIK-underlag ikke delaminerer - Selv ikke efter lang tids brug.

Ventilen er også en historie værd. Du vil bemærke, at den er større end de fleste af vores konkurrenters. Dette giver en bedre luftgennemstrømning, som sikrer, at dit underlag har lettere ved at puste sig op, og at du har lettere ved at pakke det sammen i posen igen.

Alt dette betyder, at Asiviks liggeunderlag stadigvæk er blandt markedets bedste.

NB! Pumpe medfølger ikke.

Detaljer

  • Mål udfoldet: 198 x 66 x 5 cm
  • Mål sammenrullet: Ø18 x 33 cm
  • R-værdi (isoleringsevne): 4,6
  • Farve: Blå
  • Vægt: 1300 gram
  • PFC-fri


I en lille lomme i posen finder du det medfølgende lappegrej, da selv de bedste underlag kan punktere.
Vis mere
Vis mindre

 

Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse