Asivik Compression Drybag 20 liter
Før musen henover billedet for at zoome

Asivik Compression Drybag 20 liter

DKK 199,00
   På lager
Antal
Varenummer: 502229
Unik vandtæt kompressionspose, hvor du presser luften ud gennem en ventil på siden, mens du komprimerer indholdet.

Du undgår dermed de problemer, som du typisk vil opleve med de fleste andre kompressionsposer (både vandtætte og ikke vandtætte), nemlig, at de bliver til runde hårde kugler, når de bliver komprimeret.
Da runde hårde kugler skaber en masse små hulrum, når de pakkes ned i rygsækken, og det er derfor en løsning, der reelt ikke er særlig hensigtsmæssig.

Med Asivik DryCompression kan den komprimerede pose derimod få lige præcis den form du har brug for. Og da den komprimerede pose stadig er blød, er den nem at pakke og du kan udnytte rygsækken eller kajakkens form fuldt ud.

Asivik DryCompression på 20 liter er oplagt at bruge til voluminøs varmebeklædning som fleece & dunjakke eller til at komprimere en vintersovepose og holde den tør.

Detaljer:

• Unik produktion, der sikrer at din CompressionII kan holde i mange år. Det er godt for miljøet og du sparer penge.
• Unik 100 % vandtæt ventil
•Lille bærehåndtag i bunden.
•Volumen: 20 Liter.
•Diameter: 25 cm.
•Højde: 58 cm.
•Vægt: 116 gram.


Teknisk og materiale information:

Asivik DryCompression er fremstillet i 70 denier nylon. 70 denier vil sige at 9.000 meter af den fiber der er anvendt vejer 70 gram. Der er med andre ord tale om en ganske fin fiber, der er vævet meget tæt.
Dette sikrer, at Drybagen er både slidstærk og ultralet.

DryCompression er lavet uden syninger og gjort vandtæt ved hjælp af en TPU laminering. I denne proces bliver en 100 % vandtæt PU film limet til nylonen. Fordelen ved denne laminat proces er en meget høj slidstyrke, der sikrer, at CompressionII’s TPU laminat ikke bliver slidt af, som det ofte er tilfældet med drybags hvor PU laget er påtrykt (coated).
Fraværet af syninger giver en meget stærkere drybag og risikoen for tape, der bliver slidt af og syninger, der lækker vand er elimineret.
Vis mere
Vis mindre
Bedst sælgende
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse