Indblik: Familien med passion for handsker

Den dag du står med dit allerførste par Hestra handsker i hånden, er du ikke i tvivl om, at dét her er ægte kvalitet. Designet og produceret med den allerstørste omhyggelighed - skabt til at holde i årevis.

Sådan har det været i mere end 80 år, og er du nysgerrig på, hvem der står bag (synes vi) verdens bedste handsker, så læs med nedenfor. 

 

Svensk kvalitet gennem generationer

Selvom Hestra i dag er en international virksomhed med distributører og detailhandlere i mere end 30 lande, er der fremfor alt stadig en familievirksomhed.

Det hele startede i 1936, da Martin Magnusson slog sig ned i de dybe svenske skove i Småland med sin familie, hvor han begyndte at lave handsker til de lokale skovhuggere i værkstedet på sin bondegård. En livslang passion var hermed grundlagt.

I dag er det både tredje og fjerde generation af Magnussons, der driver virksomheden og livsværket videre – stadig med hovedkontor i den lille landsby, Hestra, hvor alt design og udvikling af handskerne foregår.     

 

Hånd i hanke med materialerne

Når man selv stiller de højeste krav til sine produkter, er det alfa og omega med en vis føling og overblik over indkøb og produktion.

Hestra fremstiller derfor udelukkende deres handsker på egne fabrikker, ligesom de holder fast i at indkøbe læder, stof, uld og andre materialer selv.

På den måde bevarer de fuld kontrol over produktionskæden og sikrer det velkendte, kompromisløse kvalitetsniveau, der kendetegner deres brand.

Flere af modellerne er desuden håndlavede af nogle af de mest erfarne handskeproducenter i Europa – mindre kan ikke gøre det, når stolte traditioner skal holdes i hævd.

 

Testet af kolde vintre og ægte Buschcraft’ere

I Spejder Sport har vi et bredt sortiment af Hestra handsker – simpelthen fordi vi selv er så vilde med dem og alt, hvad de står for! Hos Hestra får du nemlig ikke kun handsker. Du får også mere end 80 års ekspertise, der sikrer dig den bedste kvalitet, pasform og holdbarhed på markedet.

Nådesløse svenske vintre har år efter år sat Hestra på prøve. Efter at være godkendt af først skovhuggere og senere skiløbere, begyndte rygtet om de fantastiske handsker at sprede sig udenfor kommunegrænsen. Her blev handskerne kendt under navnet Hestra...præcis som byen, de kom fra.

Selvom det efterhånden er rigtig mange år (og fabrikker) siden, er der ikke meget, der har ændret sig. For Hestra handler det stadig om hænder og handsker og om at give varme, beskyttelse og fingerspidsfølsomhed under alle slags forhold og til alle typer hænder.

Det eneste, der har ændret sig, er størrelsen på sortimentet. I dag laver Hestra nemlig ikke længere kun robuste handsker til skov- og skibrug, men også handsker til børn, til hverdagen, til pænt brug og alt derimellem.

Så uanset om du leder efter handsker til gåtur i byen, cykelturen til og fra job, til turbrug eller til sne og sjap, så kan du finde dit perfekte par Hestra handsker i vores butikker eller webshop.

 

Nysgerrig på mere?

Se videoen nedenfor og kom om bag kulisserne, hvor al magien foregår.