Hestra Fält Glove

DKK 999,00
På lager

Lavet efter  vildmarks-ekspertens ønsker

Denne nærmest uopslidelige arbejdshandske er udviklet i samarbejde med vildmarks-eksperten Lars Fält, der i mange år har undervist på det svenske forsvars overlevelsesskole i Nordsverige.

Fält valgte med det samme at prioritere slidstyrke og fleksibilitet, hvilket blandt andet er årsagen til, at handsken er syet med en overdel i kraftigt og imprægneret okselæder, mens håndfladen og øvrige slidpunkter er i imprægneret Army Leather, der er Hestras mest slidstærke læderkvalitet.

Handsken er lige som en ny cykel - de første skrammer gør ondt, men herefter er det bare personlighed og patina, der i virkeligheden gør læderet smukkere.

For at sikre fleksibiliteten, er Fält Glove foret med en udtagelig inderhandske i varm uldfrotté, der er en anelse tykkere på håndryggen end i håndfladen, hvilket giver en gennemtænkt kombination af suveræn isolation og g
Varenummer:501835

Pas på miljøet – Vælg PFC-fri

PFC er betegnelsen for en række miljøskadelige perflourerede stoffer, der ofte bruges til at gøre outdoor-beklædning vandtæt. Vi har sat kampen ind mod de skadelige stoffer med blandt andet dette produkt.

Læs mere om PFC’s skadelige virkninger.