Hestra Fält Glove
Før musen henover billedet for at zoome

Hestra Fält Glove

DKK 999,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 501835
Denne nærmest uopslidelige arbejdshandske er udviklet i samarbejde med vildmarks-eksperten Lars Fält, der i mange år har undervist på det svenske forsvars overlevelsesskole i Nordsverige.

Fält valgte med det samme at prioritere slidstyrke og fleksibilitet, hvilket blandt andet er årsagen til, at handsken er syet med en overdel i kraftigt og imprægneret okselæder, mens håndfladen og øvrige slidpunkter er i imprægneret Army Leather, der er Hestras mest slidstærke læderkvalitet.

Handsken er lige som en ny cykel - de første skrammer gør ondt, men herefter er det bare personlighed og patina, der i virkeligheden gør læderet smukkere.

For at sikre fleksibiliteten, er Fält Glove foret med en udtagelig inderhandske i varm uldfrotté, der er en anelse tykkere på håndryggen end i håndfladen, hvilket giver en gennemtænkt kombination af suveræn isolation og godt greb.

Inderhandsken kan, efter behov, udskiftes med en tynd liner eller forstærkes yderligere med en overtrækshandske, hvilket gør Fält Glove til en af vores mest alsidige handsker.

Forlæng levetiden på dine handsker med imprægnering

Når du køber et par så lækre handsker som Hestras, bør du passe på dem. Uanset om dine handsker er 100% læder eller om de blot er belagt med læder på håndfladen, bør du vedligeholde læderet, så det holder længere.

Med Hestra læder-balsam forlænger du levetiden, smidigheden og læderets vandafvisende egenskaber på dine handsker. Imprægneringen påføres med en pudseklud og gnides indtil læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker.

Detaljer:

• Lille karabin medfølger, kan bruges når handskerne skal hænge til tørre eller  fastgøres på rygsækken.
• Udvendige sømme giver optimal pasform

Materialer:

• Yderhandske: læder / inderhandske: uld
Fält Glove er bygget i skandinavisk okselæder - det kolde og vekslende klima i Skandinavien gør, at dyrene udvikler ekstra tykt og kraftigt skind.
• Army Leather er special-behandlet gedeskind med markedets højeste slidstyrke
• PFC-fri
Vis mere
Vis mindre

 

Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse