Hestra Fält Glove
Før musen henover billedet for at zoome

Hestra Fält Glove

DKK 999,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 501835
Denne nærmest uopslidelige arbejdshandske er udviklet i samarbejde med vildmarks-eksperten Lars Fält, der i mange år har undervist på det svenske forsvars overlevelsesskole i Nordsverige.

Fält valgte med det samme at prioritere slidstyrke og fleksibilitet, hvilket blandt andet er årsagen til, at handsken er syet med en overdel i kraftigt og imprægneret okselæder, mens håndfladen og øvrige slidpunkter er i imprægneret Army Leather, der er Hestras mest slidstærke læderkvalitet.

For at sikre fleksibiliteten, er Fält Glove foret med en udtagelig inderhandske i varm uldfrotté, der er en anelse tykkere på håndryggen end i håndfladen, hvilket giver en gennemtænkt kombination af suveræn isolation og godt greb.

Inderhandsken kan, efter behov, udskiftes med en tynd liner eller forstærkes yderligere med en overtrækshandske, hvilket gør Fält Glove til en af vores mest alsidige handsker.

Detaljer:
•Lille handskekarabin der kan bruges når handskerne skal hænge til tørre eller  fastgøres på rygsækken.
•Udvendige sømme giver optimal pasform

Materiale info:
•Fält Glove er bygget i skandinavisk okselæder - det kolde og vekslende klima i Skandinavien gør, at dyrene udvikler ekstra tykt og kraftigt skind.
•Army Leather er special-behandlet gedeskind med markedets højeste slidstyrke

Vis mere
Vis mindre
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse