Hestra Læderbalsam
Før musen henover billedet for at zoome

Hestra Læderbalsam

DKK 89,00
   På lager
Antal
Varenummer: 501842

Pleje optimeret til handsker og fint læder


Handsker og fodtøj i læder bliver kun bedre, jo mere de bruges.
Handskelæder er naturligt nok af en lidt finere kvalitet, som almindeligt læderfedt (der ofte er baseret på petroleum) faktisk godt kan opløse lidt.
Hestra har derfor udviklet denne voks, der er optimeret til handsker.

Når du vedligeholder dine handsker, forlænger du levetid, smidighed og forbedrer læderets vandafvisende egenskaber. Vær dog opmærksom på at lyst læder, nubuck og ruskind kan blive mørkere og glat.

Detaljer:

Indhold: Sojaolie, solsikkeolie, sheasmør, kakaosmør, arganolie, bivoks, lanolin, carnaubavoks
Produktet er PFC-fri

Hestras voks er også velegnet til blandt andet bælter, punge, jakker, fine sko og møbler, da den plejer godt og absorberes hurtigt. Du står derfor ikke tilbage med en fedtet overflade.

Turtip:

De naturlige ingredienser giver mere næring til læderet en alm. læderfedt. Voksen er nemmere at arbejde med og bøtterne er små nok til at have med på tur.
Brug den endelig også på dit læderfodtøj når du er på en længere tur (4 dage +). I forhold til almindeligt fedt er der masser af pleje og næring til dem, til gengæld holder det ikke helt så længe, så de skal have lidt oftere.

Særligt konsistensen er meget turvenlig; pga. de naturlige ingredienser absorberes den hurtigt (også af dine tørre turfingre) og du har derfor ikke brug for at koge vand og hælde mængder af sæbe ud i naturen, for at undgå de ”vandtætte” (fedtede) fingre de næste 3 dage.


Er du virkelig nørdet eller bare meget glad for dine læderstøvler, kan du et par gange i deres levetid skylle dem godt med lunket vand, lade dem tørre i nogle dage og så give indersiden et tyndt lag (altså hvis den er i læder!). Lad dem stå i et par timer og tag så et par gamle udtjente tennissokker på og gå en lille tur.
Så er de klar til flere langture og du undgår eventuelle voksrester i dine vandresokker.

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse