Hestra Tactillity Handske
Før musen henover billedet for at zoome
Hestra Tactillity Handske
Hestra Tactillity Handske

Hestra Tactillity Handske

DKK 299,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 500381
Blød, smidig og tætsiddende softshell handske med et bredt brugsområde. Sidder tæt, men har naturligvis den gode pasform, der kendertegner Hestras handsker.

Handsken er forholdsvis kort, med manchet i neopren, der slutter godt om håndleddet og giver god isolation til de store blodårer, hvilket sikrer at du har varme fingre.

Håndfladen er forstærket med skind, der sikrer slidstyrke og et godt og sikkert greb.
På oversiden af tomlen er der ”nose wip”, så du nemt og behageligt kan tørrer en næse, der løber i kulden.

Handsken er særdeles velegnet til høj aktivitet, hvor du får varmen -f.eks. MTB, langrend, den daglige cykeltur til jobbet - men gerne vil beskytte fingrene mod afkøling fra vind og vejr, så du altid har godt greb og god fingerfornemmelse.  

Forlæng levetiden på dine handsker med imprægnering

Når du køber et par så lækre handsker som Hestras, bør du passe på dem. Uanset om dine handsker er 100% læder eller om de blot er belagt med læder på håndfladen, bør du vedligeholde læderet, så det holder længere.

Med Hestra læder-balsam forlænger du levetiden, smidigheden og læderets vandafvisende egenskaber på dine handsker. Imprægneringen påføres med en pudseklud og gnides indtil læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker.

Produktet er PFC-fri.
Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse