Mini Hængekøje

DKK 79,00
På lager

Praktisk hængekøje med et utal af muligheder

Lille, simpel og let hængekøje i nylon, med et utal af anvendelse muligheder: Til brug i haven, til siesta, som bagagenet og meget mere - Vi har endda hørt om fisk, der er blev fanget med denne model!

Grundet den minimale pakvolumen og vægt er denne model god til vandrebrug, hvis du vil have en alternativ overnatningsmulighed, hvis teltet bliver for varmt eller når en kort power nap efter frokost kalder!

Sådan gør du

Find to træer med en passende afstand og spænd hængekøjen op. Læg et underlag i bunden af hængekøjen til isolation. Spænd evt. din poncho eller tarp over hængekøjen ved at spænde en snor imellem de to træer og lægge tarpen eller ponchoen henover. Dette giver beskyttelse mod omslag i vejret. Alternativt kan du bruge en bivuaksæk. God fornøjelse og sov godt.

Detaljer

  • Mål: 220 x 80 cm
  • Materiale: Nylon
  • Vægt: 250 gram
Tip: Da hængekøjen er fo
Varenummer:345968

Få mest muligt ud af din hængekøje

At sove i hængekøje er en ofte overset luksus, der kan tage friluftslivet til nye højder. Find ud af, hvordan du kommer igang, eller lær, hvordan du får mest muligt ud af din hængekøje ved at læse vores lynguide til overnatning i hængekøje her.

 

Du kan også blive klog på opsætning af hængekøjer her: