Mini Hængekøje
Før musen henover billedet for at zoome
Mini Hængekøje
Mini Hængekøje
Mini Hængekøje

Mini Hængekøje

DKK 79,00
   På lager
Antal
Varenummer: 345968

Praktisk hængekøje med et utal af muligheder

Lille, simpel og let hængekøje i nylon, med et utal af anvendelse muligheder: Til brug i haven, til siesta, som bagagenet og meget mere - Vi har endda hørt om fisk, der er blev fanget med denne model!

Grundet den minimale pakvolumen og vægt er denne model god til vandrebrug, hvis du vil have en alternativ overnatningsmulighed, hvis teltet bliver for varmt eller når en kort power nap efter frokost kalder!

Sådan gør du

Find to træer med en passende afstand og spænd hængekøjen op. Læg et underlag i bunden af hængekøjen til isolation. Spænd evt. din poncho eller tarp over hængekøjen ved at spænde en snor imellem de to træer og lægge tarpen eller ponchoen henover. Dette giver beskyttelse mod omslag i vejret. Alternativt kan du bruge en bivuaksæk. God fornøjelse og sov godt.

Detaljer:

  • Mål: 220 x 80 cm
  • Materiale: Nylon
  • Vægt: 250 gram
Tip: Da hængekøjen er forholdsvis smal, kan du med fordel sikre nettet med to små karabiner, så du ikke falder ud af hængekøjen i løbet af natten.

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse