Nyhed: Effektivt regnslag med lille pakvolumen

I et land som Danmark, hvor vejrudsigten som bekendt kun er vejledende, kan pludseligt og voldsomt regnvej komme bag på selv den bedste. Vores team bag Asivik satte sig derfor for at lave en super effektiv poncho med et væld af smarte detaljer og en pakvolumen, der efterlader nul undskyldninger for ikke at have den med i rygsækken eller håndtasken.

 

Ultralet og minimal fylde  

Det allerbedste ved den nye Ultralight Poncho er, at den fylder og vejer minimalt, men stadig er fuldkommen vind- og vandtæt. Kender du den gamle æblesort Belle De Boskoop? Det er den størrelse, du skal finde plads til i rygsækken. Og så vejer ponchoen kun 250 gram.  

 

Fleksibel og rummelig

Selvom ponchoen fylder virkelig lidt, kan den stadig dække både dig og din (store) vandrerygsæk – uden problemer.

Ryglængden er nemlig ekstra lang, og hvis du ikke har rygsæk på eller ikke er to meter høj, kan du nemt regulere ponchoen og gøre den kortere ved at stramme den op bagtil.

Give du den gas med fuld længde, kan den rummelige poncho faktisk også omdannes til en bivuak ved hjælp af pløkke, lidt bardunsnor og et sæt vandrestave (eller en gren). Vi har prøvet.

 

Funktionelle detaljer

Fordelen ved at designe og producere tingene selv er, at man kan få det præcis, som man vil have det. Vores Asivik produktudviklere har således forsynet den nye poncho med et række gennemtænkte features:

  • Ponchoen kommer i en lille pakpose, der er syet fast på indersiden af ryggen, så du aldrig bliver af med den, og let kan pakke ponchoen sammen efter brug.
  • Hætten er afstivet i kanten, så du får en form for kasket og undgår vand, der løber ned i ansigt – eller på brillerne.
  • Der er knaplukning i siderne, så ponchoen ikke blæser op, når der er vind.

 

Lavet til kraftige byger  

Materialerne er der også tænkt over, for Asivik Ultralight Poncho skulle konstrueres til at kunne klare en del tæsk fra vejrguderne.

Den er derfor fremstillet i 100% vandtæt 30 denier silikoniseret ripstop nylon fra Codura. Silikoniseringen forstærker materialet og øger således også slidstyrken på ponchoen.

 

Ideel i varme temperaturer

Skal du vandre under varmere himmelstrøg, f.eks. på Caminoen, eller bryder du dig bare ikke om følelsen af at være pakket ind i regntøj, når det stadig er lunt herhjemme, er en poncho et rigtig godt valg.

Fordi ponchoen er åben i bunden, får du masser af luft ind samtidig med, at du og dit grej undgår at blive gennemblødt.

 

Pris 669,-

Køb Asivik Ultralight Poncho her