Nyhed: Varmluftsovn til rygsækken

Den simple Omnia-ovn er udviklet i Sverige og er oprindeligt udtænkt til primitive hytter uden ovn. Det er nok heller ikke et tilfælde, at den lette aluminiums-ovn også passer perfekt på et Trangia-stormkøkken og med den kombination, tager du på tur med din egen varmluftsovn i rygsækken.

 

Tag madlavningen til næste niveau

Hvis du vil udvide repertoiret, når du laver mad i det fri, skal du investere i den primitive og geniale Omniaovn. Den kan bruges på alle slags brændere og giver dig de samme (mange) muligheder, som det hjemlige køkkens varmluftsovn ellers tilbyder. Brug den f.eks. til brødbagning, lune pomfritter eller en lækker lasagne, der til enhver tid vil slå en pose med frysetørret.

 

Primitivt design

Den skal nok ende med et par buler og skrammer, men en Omnia-ovn er et yderst primitivt stykke grej, der ikke indeholder nogen skrøbelige dele. Du kan derfor altid regne med, at din Omnia er fit for fight, når det er tid til madlavning.

 

Dobbelt bund

En Omnia-ovn hviler på en bundplade i tyndt stål, der ikke er i direkte kontakt med selve ovnen. Det gør for det første, at din mad ikke brænder på og for det andet, at varm luft får lov til at cirkulere under ovnen. Det giver perfekte resultater og en jævn varmefordeling.

 

Bliv klogere på Omnia

Vi er selv kæmpe fans af den smarte, svenske dims, og derfor har vi lavet en video, hvor du kan se, hvordan ovnen virker. I filmen nedenfor får du også et par ekstra cowboy-tips til, hvordan du bruger din Omnia-ovn optimalt.

 

Pris 339,-

Køb Omnia ovn og tilbehør her