FjallravenBergansPatagoniaMammutAsivikDevoldosprey
Str.
2 stk
1 stk
1 stk
9 stk
21 stk
46 stk
1 stk
43 stk
37 stk
34 stk
25 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Priser
3 stk
1 stk
6 stk
10 stk
11 stk
4 stk
9 stk
3 stk
4 stk
16 stk
Mærker
67 stk
Log ind

Hestra

Svenske Hestra er en af verdens førende producenter af handsker og luffer til skiløb, friluftsliv og andre aktiviteter i det fri.

Spejder Sport har Danmarks største udvalg af Hestra handsker og vores personale er uddannet, så vi altid kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige handsker til dit brug.

Hestra handskerne er blandt de bedste i verden og holder dine hænder varme selv i kraftig kulde, og den gode pasform giver dig samtidig god bevægelighed og fingerfornemmelse.


Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Læs mere om Hestra handsker her

Hestra: Familievirksomheden med internationalt snit og produktudvikling med verdenseliten


Hestra er i dag en internationalt virksomhed, der sælger sine handsker og luffer verden over, men det er forsat en familievirksomhed, der i dag drives af tredje generation. Virksomheden blev grundlagt i 1936 af Martin Magnusson og har taget sit navn fra hjemmebyen Hestra, der ligger i svenske Småland, hvor forholdene med store skove og kolde vintre stiller store krav til effektiv beskyttelse af hænderne.

Testet af eksperter


Hestras handsker designes i samarbejde med erfarne friluftsfolk som den svenske overlevelsesekspert Lars Fält og skiløbere fra verdenseliten indenfor både de alpine discipliner og langrend. Det er på den baggrund at Hestra har udviklet de ikoniske skihandsker i ”ArmyLeather”, og derfor at alle Hestras handsker har en slidstyrke og detaljerigdom, der har forbedret dem på alle de udforinger, du støder ind i, du står færdes i det fri uanset om det er i skoven eller på pisterne.
Hestra er nok mest kendt for deres skihandsker og luffer, men i vores sortiment fra Hestra handsker finder du et utal af modeller tilpasset alle former for brug, så du kan få hele familiens hænder godt klædt på med handsker og vanter. Køb eksempelvis læderhandsker tiltænkt hverdagen.

Vi fører følgende typer handsker fra Hestra  • Læderhandsker

  • Strikluffer

  • Ekstra varme luffer

  • Skihandsker til børn

  • Cyklehandsker

  • Outdoor handsker

  • FritidshandskerKvalitetshandsker med lang levetid og med omtanke for miljøet


Hestra producerer over 2 millioner par handsker om året, hvilket vidner om mærkets internationale popularitet. Udover de skandinaviske lande er USA, Japan og ikke mindst alpelandene vigtige markeder. Hestra har fokus på miljø og holdbarhed som vigtige værdier i produktionen, Dette afspejles i produkter, der holder længe og ikke mindst i Hestras filosofi om, at bygge beskyttelsen af dine hænder mod kulden op med flere lag.
Dette betyder f.eks. at du kan skifte det inderste – og isolerende – lag, men ikke behøver at skifte hele handsken, hvilket mindsker både råvareforbruget og miljøbelastningen.
Hestra ejer selv de fabrikker, hvor handskerne fremstilles og har derfor mulighed for at planlægge og sikre den mest hensigtsmæssige og miljøvenlige produktion. Du kan dermed med god samvittighed glæde dig over dine nye handsker, da du kan være sikker på, at du har handlet med en virksomhed, der arbejder både miljømæssigt korrekt og har fokus på, at sikre medarbejderne gode forhold.

Find de rigtige handsker


Se hele vores store udvalg af skihandsker, læderhandskser, luffer og vanter fra Hestra og find det eller de par, der passer bedst til dig og din families brug.
Hvorfor SpejderSport.dk

Gratis levering til butikkerFuld returretLandsdækkende butiksnet

Kundeservice

Åbningstider:  
Mandag-torsdag: 9-16  
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

+45 43 55 35 00
Spejder Sport A/S, Lejrvej 13, 3500 Værløse | CVR nr: 58 14 28 16