Warmpeace

Warmpeace startede som en hjemmeproduktion hos Pavel og Alice, da de ikke syntes, de kunne få ordentligt grej i det daværende Tjekkoslovakiet. Først fik deres venner øjnene op for den høje standard, de producerede, senere kom hele Østeuropa med og til sidst resten af den internationale outdoor-befolkning.

I dag producerer Warmpeace jakker, dunveste og soveposer af højeste kvalitet - og til budgetvenlige priser. Særligt deres Warmpeace Sneaker Powerstretch jakke er elsket af både friluftsfolk og militære enheder, mens deres Viking dunsoveposer er med til at holde outdoor-entusiater varme året rundt og giver et af markedets bedste forhold mellem vægt, isolation og økonomi.

Er du til udendørsaktiviteter i vinterhalvåret, kan en Warmpeace hue hurtigt blive din nye bedste ven. Warmpeace Skip Hat Powerstretch er uden tvivl vores mest solgte og elskede hue gennem tiden.

Grundlæggeren Pavel rejser personligt rundt til alle fabrikkerne og lærer syerskerne de små detaljer, der ikke kan designes på en computer, for at sikre, at de lever op til hans høje standarder og Warmpeaces gode kvalitet.