Fjällräven Keb Eco Shell (Black) jakke, dame

DKK 3.999,00
På lager

Miljørigtig jakke til de krævende eventyr

Fjällräven har med deres Keb Eco-Shell lavet en jakke til de mere krævende eventyr. En vand- samt vindtæt jakke, der kan bruges alle årets måneder.

Keb er fremstillet i strækbart Eco-Shell, der har en høj ydeevne. Det vand- samt vindtætte hardshell-materiale er bæredygtigt samt behandlet med fluorcarbonfri imprægnering. Det slidstærke stof følger kroppens bevægelser samt lader fugt slippe ud, når aktivitetsniveauet stiger. Slår vejret om beskytter Keb-jakken dig mod regn og vind samt den justerbare hætte giver god beskyttelse, slår regnen over i slud eller sne. Hætten følger hovedets bevægelser og sikrer dermed et godt udsyn.

Keb Eco-Shell har fuld tovejslynlås på fronten, der er beskyttet med stormflap. Tovejslynlåsen er god, når du ønsker at få lidt luft ind under jakken. Jakken har rummelige brystlommer, der nemt kan tilgås – selv når du er påfør
Varenummer:506821

Pas på miljøet – Vælg PFC-fri

PFC er betegnelsen for en række miljøskadelige perflourerede stoffer, der ofte bruges til at gøre outdoor-beklædning vandtæt. Vi har sat kampen ind mod de skadelige stoffer med blandt andet dette produkt.

Læs mere om PFC’s skadelige virkninger.