Bælter og seler

Mangler du et bælte? Her finder du solide og funktionelle bælter og seler til outdoor og hverdag. Læs, hvorfor et canvas bælte er et fantastisk godt køb længere nede.

13 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Fjällräven Canvas Bælte
  Fjällräven Canvas Bælte
  229,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Fjällräven Canvas Bælte
  Fjällräven Canvas Bælte
  229,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Fjällräven Canvas Bælte
  Fjällräven Canvas Bælte
  229,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Fjällräven Canvas Bælte
  Fjällräven Canvas Bælte
  229,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Fjällräven Canvas Bælte
  Fjällräven Canvas Bælte
  229,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Fjällräven Canvas Bælte
  Fjällräven Canvas Bælte
  229,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Asivik Trekking Belt
  Asivik Trekking Belt
  129,00 kr
  Indlæser lager...
 8. 507812.jpg
  Fjällräven Canvasbælte Brass
  229,00 kr
  Indlæser lager...
 9. Fjällräven Canvas bælte
  Fjällräven Canvas bælte
  229,00 kr
  Indlæser lager...
 10. Asivik Trekking bælte
  Asivik Trekking bælte
  129,00 kr
  Indlæser lager...
 11. Fjällräven Canvas bælte
  Fjällräven Canvas bælte
  229,00 kr
  Indlæser lager...
 12. Asivik Trekking Belt
  Asivik Trekking Belt
  129,00 kr
  Indlæser lager...
 13. Asivik Speed belt
  Asivik Speed belt
  99,00 kr
  Indlæser lager...

13 varer

pr. side
Stigende orden

Hold dine bukser på plads med et bælte

Et godt bælte sørger for, at dine bukser bliver, hvor de skal. Og heldigvis, for der findes ikke noget værre end et par bukser, der konstant ryger ned - også selv om det bare er et par centimeter. Du er nødt til at trække dem op og stoppe det, du er i gang med igen og igen. Et bælte gør, at du føler dig tilpas og bliver fri for den konstante kortvarige afbrydelse. Og det er guld værd, uanset om du befinder dig på kontoret eller på tur i vildmarken.

Du smider typisk også et kilo eller to, hvis du skal på længere rejser eller vandreture. Her er det rart at have et par seler eller et bælte i baghånden, så du ikke taber bukserne undervejs. Hvis du ikke får pakket et bælte ned i rygsækken, risikerer du, at det bliver en lang tur. Derfor har vi sørget for et godt udvalg af seler og bælter, så dine bukser sidder, hvor de skal - og bliver siddende hele dagen.

Hos Spejder Sport finder du fede canvas bælter og seler til mænd:


Få holdbare seler og bælter i kvalitet

Har du haft et bælte i ringe kvalitet? Så ved du, hvor trættende det er, når livremmen mørner, overfladen krakelerer og bæltespændet skifter farve. Bæltet er hurtigt hverken funktionelt eller pænt længere. Hos Spejder Sport har vi udvalgt funktionelle og holdbare bælter og seler i høj kvalitet, så du bliver så tilfreds som muligt med dit køb. Jo længere du bruger, og jo længere dit bælte eller seler holder, jo mere sparer vi også på jordens ressourcer.

Du finder derfor kun bælter og seler i slidstærke materialer som polyester, akryl og læder. Alle vores bælter og seler kan let tilpasses - også hvis du mister eller tilegner dig et par centimeter. Der er ikke behov for at lave nye huller i livremmen, fordi der for langt mellem hullerne. Ingen livrem der skarver i livet. Altså er der er ingen undskyldning for at være en hængerøv. Du kan stramme og løsne, nøjagtig som det passer dig.

Du finder kun bælter og seler i slidstærke materialer som:

 • Akryl
 • Polyester
 • Læder
 • Metal

Køb et canvas bælte til din næste tur

Har du overvejet et canvas bælte? Det burde du. Især hvis du er ærgerlig over, at dit læder bælte hurtigt bliver slidt. Måske er du bare træt af, at justeringshullerne i livremmen sjældent passer perfekt? Med et canvas bælte lukker du bare bæltespændet, der hvor det passer dig bedst i livet. Du er ikke afhængig af at justeringshullerne tilfældigvis passer perfekt.

Køber du et canvas bælte, får du en fantastisk turmakker, der kan tåle nogle tæsk. Selve livremmen er nemlig lavet i et enormt slidstærkt webbing materiale. Det tørrer tilmed hurtigt, så du ikke går rundt og bliver kold, hvis du er blevet gennemblødt. Vælg et klassisk Fjällräven bælte i 100% Akryl for optimal slidstyrke. Går du ikke op i mærket, er et Asivik trekking bælte også et rigtigt godt valg til prisen.

Du behøver endda ikke bekymre dig om bælte størrelser med et canvas bælte. De er alle i justerbare længder -op til 120 cm. Så du skal bare vide om din bælte størrelse er under denne længde. Er dit bælte alt for langt, kan du let klippe noget af din livrem af og fæstner enden ved at brænde den lidt med en lighter.

Få funktionalitet og stil med seler

Selvom seler måske bedst associeres med bedstefædre og langskæggede skovhuggere i de svenske skove, så skal man altså ikke undervurdere funktionaliteten af det ofte oversete stykke tilbehør. Seler er formidable til at holde bukserne oppe. Mens ikke-elastiske bælter ofte kan virke generende, når du skal bukke dig ned for at sætte teltpløkker i jorden, samle brænde op eller tænde bål, strammer seler ikke på samme måde rundt om livet. Derfor finder du hos Spejder Sport både seler til kvinder og seler til mænd.

Der er forskel på, om der er X-, Y- eller H-mønster på ryggen. Seler med H-mønster er nemme at tage af og på, mens seler med X- eller Y-mønster ikke vil falde lige så nemt af skuldrene. Derudover kan du overveje, hvor bredt du ønsker, at stoffet på selerne skal være. Det er meget en smagssag, men som udgangspunkt giver et bredere stykke stof en bedre støtte og dermed en mere praktisk sele. Udover til hverdagsbrug og friluftsliv, kan du også bruge seler til skibukser, hvis de ikke kommer med seler fra start af. Her er et par seler en god måde at undgå, at der ryger sne ind i til de lange underbukser, hvis man skulle være så uheldig at styrte på vej ned ad pisten.

Køb et eksklusivt bælte online

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til bælter eller seler. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage klokken 10-15. Køber du dit bælte online, får du gratis fragt ved køb over 298,-. Fortryder du, har du hele 30 dage til at returnere, og du kan altid returnere din vare til en af vores 21 butikker. Her står døren selvfølgelig altid åben, hvis du vil prøve et herre bælte eller et par seler på. Og vores ansatte vil med glæde rådgive og hjælpe dig, så du får gjort et rigtigt køb.

Se også vores herrebukser til din næste tur. Et solidt bælte gør sig nemlig godt med et par slidstærke vandrebukser, med forstærkning alle de rigtige steder. Så er dine knæ og bag beskyttet mod de grove underlag, når du sidder eller hviler på et knæ for at tænde bålet.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker