Køb dine julegaver online senest 21. december kl. 15.00

For at dine gaver kan ligge klar under træet den 24. december, drøner vi lige nu rundt på weblageret og i pakkeriet. Vi kan dog ikke trylle...eller flyve pakker med rensdyr, selvom det ville være virkelig fedt!

Vil du være sikker på, at din pakke når frem til jul, skal du derfor afgive din ordre i webshoppen senest mandag den 21. december 2020 kl. 15.00. 

Bemærk: Hvis gaven skal leveres til Sydsverige eller Sydnorge, anbefaler Postnord og GLS, at du bestiller senest fredag den 18. december. Skal pakken længere nordpå, til Nordsverige eller Nordnorge, anbefales det at du lægger din webordre senest onsdag den 16. december.   

 

Vores butikker har ekstra længe åbent

I dagene op til jul holder alle vores butikker ekstra længe åbnet – find åbningstiderne for din lokale butik her.

 

Vi bytter og returnerer dine julegaver til og med 23. januar 2021

Skal du bytte en julegave, eller passer størrelsen ikke? Julegaver kan byttes i alle vores butikker og webshop til og med den 23. januar 2021. Husk bare at medbringe kvitteringen samt ordrenummeret, hvis det er en webordre, du vil bytte. 

Ønsker du pengene retur, skal du også medbringe kvittering og ordrenummer samt sørge for, at varen er i original og salgsbar emballage.

 

Kundeklubmedlemmer har altid 365 dages returret

Der er flere fordele ved at være med i vores Kundeklub. En af dem er, at du altid har 365 dages returret. Så længe du kan fremvise kvittering, og varen er ubrugt samt pakket pænt ind i sin originale emballage, tager vi den retur med et smil og giver dig pengene tilbage eller hjælper dig med et alternativ.

Ikke medlem endnu? Meld dig ind i Spejder Sports kundeklub her