Mammut Nova Mid II LTH vandrestøvler, dame
Før musen henover billedet for at zoome

Mammut Nova Mid II LTH vandrestøvler, dame

DKK 1.299,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 505191

Varmt klima og lettere oppakning?

Når en sko giver for lidt støtte / er for lav i fugtigt vejr – og en traditionel støvle er for stiv og restriktiv, eller bare for varm, så er Mammut Nova optimal.
Modellen er udviklet til ture med let oppakning; forlængede weekender, hytte til hytte ture og f.eks. Caminoen, hvor man kan proviantere undervejs og ikke bære på telt og kogegrej, men hvor terrænet kan være lidt for krævende til sko.

Mammut Nova er helt sin egen støvle - vi har ikke fundet andre, der kan det samme. En meget let og komfortabel halv-støvle kan man vel nærmest kalde det.

Skaftet støtter anklerne noget sidevers, men giver god bevægelsesfrihed fremad og bagud; bagstykket er skåret lavt, så støvlen ikke stritter imod på lægen, når det går stejl nedad. Pløsen/forstykket er ret blødt - så du også kan bukke i ledet, når du skal opad.
Nova kræver for de fleste ikke ret meget tilvænning og former sig ret hurtigt efter foden.

Lækre naturlige materialer

Læder giver god beskyttelse, former sig i brug, er mere åndbart en membraner og kan vedligeholdes så det fint kan holde regnen ude.
Støvlen er bygget op i Nubuck læder (for god åndbarhed og smidig pasform) og foret med tyndt, blødt ”handskelæder” indvendig. Imellem de to læderlag er der en varierende mængde af svedtransporterende skum, der giver god komfort og støtte til fødder og ankler.

På en varm sommerdag vil det naturligvis altid være lidt varmt med støvler, men vælger man et let læderstøvle, kan man undgå fornemmelsen af at have fødderne i en trykkoger.

Sålen er udviklet i samarbejde med Vibram og giver et godt greb i underlaget, uden at veje så meget som traditionelle såler.
Der er rigtig god stødabsorbering og sålen er mere bevægelig/blødere, end i traditionelle stive vandrestøver – der er lavet til brug i blokmark med 25kg på ryggen.

Detaljer:

  • Materiale: læder
  • Stødabsorberende EVA mellemsål, giver god komfort på hårdt underlag
  • Let Vibram HLX sål med speciel udviklet Hexagon struktur
  • Vægt: 850 gram for et par(str. UK 5.5)


Vedligeholdelse:

Støvlerne bør imprægneres efter behov for at forhindre jord og andet trænger ind i læderet og tørre det ud. Det forlænger støvlens levetid og bevarer de vandafvisende egenskaber. Vi anbefaler f.eks. TOKO Eco Shoe Proof & Care.

Du kan også vælge en let lædervoks, der plejer læderet lidt mere og holdere længere før det slides af - men vær opmærksom på at farve og overflade ændres. Har man først bruge voks på læderet, er det ikke muligt at gå tilbage til spray, eller oprindeligt udseende.
Man kan fint starte med spray, og når læderet så henad vejen begynder at være for udpint, kan man gå videre til voks.

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse