Mammut Nova Mid II LTH vandrestøvler, dame

DKK 1.399,00
Vælg variant for status

Varmt klima og lettere oppakning?

Når en sko giver for lidt støtte og er for lav i fugtigt vejr – og en traditionel støvle er for stiv og restriktiv, eller bare for varm, så er Mammut Nova optimal.

Modellen er udviklet til ture med let oppakning; forlængede weekender, hytte til hytte ture og f.eks. Caminoen, hvor man kan proviantere undervejs og ikke bære på telt og kogegrej, men hvor terrænet kan være lidt for krævende til sko.

Mammut Nova er helt sin egen støvle - vi har ikke fundet andre, der kan det samme. En meget let og komfortabel halv-støvle kan man vel nærmest kalde det.

Skaftet støtter anklerne noget sidevers, men giver god bevægelsesfrihed fremad og bagud; bagstykket er skåret lavt, så støvlen ikke stritter imod på lægen, når det går stejl nedad. Pløsen/forstykket er ret blødt - så du også kan bukke i ledet, når du skal opad.
Nova kræver for de fleste ikke ret meget tilvænning og
Varenummer:505191

Sådan vedligeholder du dine vandrestøvler

Det kræver ikke det store arbejde at pleje dine spritnye vandrestøvler, så du har glæde af dem i mange år. Læs vores guide til vedligeholdelse og imprægnering af vandrestøvler i læder og kunststof her.