Nyhed: Skarpskåret jakke med høj åndbarhed

 

Asivik Storm jakken har været med os længe, men vi videreudvikler den hele tiden. Nu er de nye Storm 4 jakker lige landet, og her kan du glæde dig til nye flotte farver, et bedre fit til både herrer og damer og en smartere hætte. Nå ja, og så er vi ret glade for at kunne fortælle, at vi har taget produktionen af denne populære skaljakke en del tættere på Danmark.

 

Produceret i Europa

Der er meget godt at sige om den nye Asivik Storm4 jakke, og en af de helt store ændringer er, at den er lavet her i Europa og altså ikke et sted ude i Asien.

Det betyder, at du får en skaljakke med fuld teknisk funktionalitet, men som har udledt langt mindre Co2 på sin vej til butikshylderne, fordi vi undgår det der skrækkelige containerskib.

 

Et gennemtænkt facelift

Udover at den nye Storm jakke fås i en ny, klar blå farve har vi også været inde og pille lidt ved pasformen på både herre- og damemodellen. Den er blevet lidt mere figursyet og har overordnet fået et gennemgående ansigtsløft.

Også hætten på jakken har fået bedre justeringsmuligheder, så den kan sidde mere fast på hovedet og følger hovedet bedre. Det er altså en detaljer, du bliver glad for, hvis du også er træt af hætter, hvor man ikke kan vende hovedet på cyklen eller vandrestien uden at komme til at kigge direkte ind i sin hætte!

 

Stadig PFC-fri

Ligesom sin forgænger, Asivik Storm3, er Storm4 selvfølgelig stadig fri for flourcarbon (PFC). Læs mere her om Spejder Sports holdning til en PFC-fri fremtid

Du får således stadig en skarpskåret 3-lags skaljakke, der præsterer (uden brok) under alle forhold og med eminent slidstyrke og åndbarhed.

 

Pris 2.199,-

Køb Asivik Storm4 her