Regntøj

I Spejder Sport sælger vi kun regntøj, der opfylder vores urokkelige kriterier til vandtæthed, åndbarhed, pasform og flot design - til skarpe priser.

Hos får du derfor regntøj, du kan bevæge dig i OG slippe af med varmen samtidig – så du undgår kondens og den ubehagelige følelse af at bliv våd og klam på indersiden. Vi har regntøj uden PCF, regntøj til aktivt brug og helt almindeligt hverdagsregntøj, der nok skal få dig tør frem på arbejdet eller gennem en regnvejrsdag i skoven.  

Gå på opdagelse nu og find din favorit blandt vores regnbukser og regnjakker til både mænd og kvinder.

Har du regnovertræk til rygsækken? Find dit nye regnslag her

Regntøj der både er vandtæt og åndbart

Der er mange mennesker, der til hver en tid hellere vælger et par våde bukser frem for at trække i regntøjet, fordi erfaringerne med regntøj er nogle fugtige nogle af slagsen.

Enten har det måske været for vandtæt, så du er blevet våd på indersiden af dit regntøj (pga. varmen fra din krop, der ikke har kunne slippe ud). Eller også har det modsatte været tilfældet, hvor dit gamle regntøj ikke har holdt dig tør.

Du vil ikke opleve nogle af delene i Spejder Sport. Alt vores regntøj har en høj grad af vandtæthed uden at gå på kompromis med åndbarheden. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at de to ting går hånd i hånd. Derfor har vi håndplukket de regntøjsmærker, som vi VED kan stå distancen – og som du vil få rigtig meget glæde af:


Vælg det rigtige sæt regntøj

Når du er på jagt efter et nyt sæt regntøj og nu har besluttet, at det denne skal være noget ordentligt, så brug lidt tid på at fundere over, hvad du har brug for. Hvad skal dit nye regntøj kunne?

Alle vores regnjakker og regnbukser skal nok holde vandet ude, så den feature kan du sagtens vinge af fra start. I stedet er det oplagt at du har tænkt igennem, hvornår du kommer til at bruge regntøjet mest.

Skal det mest ligge i rygsækken for en sikkerheds skyld? For så skal du være opmærksom på, at der kan være forskel på, hvor meget forskellige sæt regntøj fylder og vejer. Måske cykelpendler du i al slags vejr og vil gerne prioritere et sætregntøj med ekstra god åndbarhed og bevægelsesfrihed. Og så er der jo pasform og slidstyrke at tage stilling til. Hvor afgørende er de ting for dig?

Vi kan kun anbefale dig at researche ordentligt og komme forbi butikken, så du kan prøve og sammenligne de forskellige mærker og modeller. Et godt sæt regntøj er nemlig en investering, der holder i mange år, og så kan man jo ligeså godt købe det rigtige sæt fra start.


Allround regntøj til en god pris

Leder du efter et sæt regntøj, hvor du virkelig får smæk for skillingen og samtidig lav pakvolumen, god pasform og et fedt design? Så skulle du prøve at trække i en regnjakke og et par regnbukser fra Patagonias Torrentshell med H2No Performance-membran.

Her får du, udover ovennævnte, også rigtig god åndbarhed, da regnjakken er udstyret med ventilationslynlåse under ærmerne. Et rigtig fint allround regnsæt og et oplagt hverdagsvalg.


Regntøj til de krævende cykel-, vandre- og klatreture

Er du typen, der ved, at du kommer til at udsætte dit nyt regntøj for lidt af hvert, kan det være en god idé at kigge efter noget til den mere slidstærke side.

Asivik Storm 3 serien med den effektive Sympatex membran er skabt til at kunne klare alt lige fra cykelturen i regn og blæst til klatring og vandring i fjeldet. Storm 3 regntøjet er nemlig figursyet og har en super bevægelsesfrihed takket være det bløde og smidige yderstof. En kærkommen fordel til dig, der er aktiv i al slags vejr.

Du undgår nemt indvendig kondens, da de praktiske ventilationsåbningerne under armene og op langs skinnebenene leder varmen væk, når din pulsen er høj. Og så er der lagt en del kræfter i at minimere antallet at syninger på dette regntøj, så det er så komfortabelt som muligt at have på.


Miljørigtigt regntøj uden flourcarbon

Flourcarbon, eller PFC som det forkortes, er et stof, som naturen virkelig ikke bryder sig om. Det findes ofte i tøj og udstyr, der er imprægneret for at kunne være vandafvisende og vandtæt. Effektivt og bekvemt ja, men trist at tænke på, at resterne af PFC siver ud sammen med regnvandet og nu kan spores i selv de fjerneste afkroge af verdenen.

Det miljøproblem vil vi bidrage til at løse. Derfor har vi i Spejder Sport arbejdet målrettet på at udfase brugen af flourcarbon, så de fleste af vores Asivik varer i dag er PFC-frie, herunder Asivik Rain regntøjet.

Uanset om du vælger regnjakken eller regnbukserne fra Asivik Rain (eller herre, dame eller børnemodellerne), så vil der være det gedigne og miljørigtige hverdagsvalg for hele familien.


Tilbud på regntøj og årlige udsalg med billigt regntøj

Vi ved godt, at vi ikke kan hamle op med Kvickly og Føtex, når det kommer til billigt regntøj, men til gengæld har du mange muligheder for at spare penge og få et rigtig lækkert sæt regntøj til en skarp pris her hos os.

I Spejder Sports kundeklub har vi en medlemsfordel, der altid giver dig ret til en ”byt-til-nyt” rabat på 15%. Det betyder f.eks. at hvis du giver os din gamle regnjakke, når du køber en ny, så giver vi dig 15% på din nye regnjakke (eller tilsvarende med regnbukser, gummistøvler, telt osv.).

Det gælder også, selvom dit gamle outdoor-produkt ikke er købt hos os – bare det ikke er i stykker, men fuldt funktionsdygtig. Alt det brugte grej, vi samler ind, sender vi til Kirkens Korshær, som bruger overskuddet til at hjælpe særligt udsatte i Danmark.

Som medlem af vores kundeklub får du desuden adgang til to årlige kundeklubaftener, hvor du kan handle med 20% rabat på alle ikke i forvejen nedsatte varer. Og så får du altid tilsendt et seriøst forspring, der giver dig lov at tyvstarte i webshoppen, når vi har udsalg.

Meld dig ind i Spejder Sports kundeklub her


Hvor ofte skal regntøj vaskes?

Hvis du går og tror, at imprægnering forsvinder for hurtigt, når du vasker dit regntøj, så er det tid til at gøre op med en gammel skrøne.

Regntøj i dag bliver nemlig ikke smurt ind i imprægnering som førhen. I stedet har regnbukser og regnjakker nu membraner, og det betyder faktisk, at du skal vaske dit regntøj oftere, end du tror. Sved og snavs sætter sig nemlig i regntøjets membran, og hvis du ikke får vasket det ud, vil det stoppe membranen til, så regntøjet ånder dårligere. Det er her, at den berømte drivhuseffekt indtræffer, og du risikerer at svede på indersiden. Det er der ingen, der har glæde af.

Sørg derfor for at få vasket dit regntøj jævnligt, og især når du har sved meget eller være afsted på tur i et par dage eller mere, hvor du har vandret og måske også lavet bål. Husk bare at bruge et skånsomt vaskemiddel, der er lavet specielt til åndbar beklædning og derfor ikke indeholder enzymer.


Forny dit regntøj igen og igen med imprægnering

Ligesom du måske tror, at dit regntøj ikke er vandtæt mere og regndråberne ikke længere preller af som perler, når de rammer stoffet, så fortvivl ikke.

Du behøver ikke at drøne ud og købe et nyt sæt, og det er ikke fordi du har vasket det for meget i vaskemaskinen. Det er simpelthen bare tid til en omgang god imprægnering. Gør du det til en rutine og imprægnerer dit regntøj årligt, får du det til at holde meget længere og beholde de vandtætte egenskaber.

Efter sådan en omgang føler man, at man har en helt ny jakke eller nye bukser. Og det både nemt, hurtigt og billigt. Vi viser dig, hvordan du sprayimprægnerer dit regntøj i videoen nedenfor og giver dig et tip til, hvordan du kan se, at det er tid til en ny tur.
Suppler dit regntøj med praktisk tilbehør

Du kommer langt med en ordentlig regnjakke og et par gode regnbukser, men når først himlen åbner for sluserne, er der flere lifesavers, der kan være gode at have på grejhylden.

En regnovertræk til rygsækken er f.eks. en rigtig godt ting, du hurtigt bliver glad for, ligesom et par slidstærke gummistøvler eller praktisk skoovertræk også kan redde dagen på vej på arbejde.

Du er altid velkommen i butikken til en snak om det helt rigtige grej og tøj til regnvejrsdage.


Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder