Festival

Festivaltelte er blevet en genre helt for sig selv. Her skal der være tale om telte, der skal kunne tåle det hårde liv som telt på en festival, men samtidig til en billig pris, så det ikke er den helt store ulykke, hvis det går i stykker. I Spejder Sport fører vi miljøvenlige festivaltelte i høj kvalitet, som kan stå imod den nedbør, der nu engang måtte komme, og bruges flere år i træk.

3 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Igloo Mono telt 1-2 personer
  Igloo Mono telt 1-2 personer
  299,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Igloo 3 telt 2-3 personer
  Igloo 3 telt 2-3 personer
  499,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Igloo 4 telt 2-4 personer
  Igloo 4 telt 2-4 personer
  599,00 kr
  Indlæser lager...

3 varer

pr. side
Stigende orden

Miljøvenligt telt til festivalen

Festivaludstyr udgør årligt en kæmpe belastning for miljøet. Mange ønsker blot at købe deres udstyr så billigt som muligt og mide det ud eller lade det stå, når festivallen slutter. Det synes vi i Spejder Sport er ærgerligt. Både fordi det skader vores miljø, men også fordi at mange fine telte, stole, soveposer m.m. går tabt. Derfor har vi forsøgt at lave en række festivaltelte, som ikke er de billigste på markedet, men som til gengæld er mere klima-venlige i og med at de er PFC-fri og er lavet i materialer, der gerne skulle kunne holde til mere end én festival.


Undgå tyveri på festivalen

Der er vist ingen tvivl om, at der bliver stjålet meget på festivaler. I de fleste tilfælde er der blot tale om lidt for fulde mennesker, der ser sit snit til at hapse en øl fra nogle andres camp, men andre gange er der tale om reelle indbrud i teltene. En måde at forebygge et telt-indbrud på er ved at sætte en lille hængelås fast i lynlåsen på dit telt. Selvfølgelig forebygger det ikke, at nogen skærer hul i teltdugen og stjæler dine ting, men i mange tilfælde vil tyveknægtene gå videre, da det er nemmere at stjæle fra et telt med fri adgang.


Husk at tage højde for pladsen i dit festivaltelt

Ens oppakningen til festivaler er som regel hverken letvægt eller minimalistisk, så det er en god idé at købe et festivaltelt, der er dimensioneret til mindst én person mere, end der skal overnatte i teltet. Så er der også plads til en ramme bajere eller to - Og en ekstra person i teltet, hvis du skulle få besøg.

Vores udvalg af festivaltelte byder på et 1-personers telt, et 3-personers telt og et 4-personers telt, så du helt selv kan vælge størrelsen ud fra, om du vil køre en minimalistisk stil med et lille telt, du kan mase dig ind i toppen af G-området på Roskilde eller om du vil indrette dit eget King Size soveværelse med luftmadras og luksusdyner i Roskildes renelige Clean Out Loud-område.


Billige festivaltelte med høj kvalitet

For størstedelen af festivalgængerne er prisen den vigtigste faktor, der spiller ind, når de skal vælge et telt til årets store begivenhed. Men teltet med den laveste pris er ikke altid det billigste telt, da man risikerer, det ikke holder til mere end én festival, eller i værste tilfælde én dag. Uanset om du skal på Roskilde Festival, Skanderborg Festival, Langeland Festival eller en helt fjerde festival, er der desværre en risiko for, at Vejrguderne ikke vil, som vi vil, og i disse tilfælde er et vandtæt festivaltelt et must-have.

De fleste af os husker nok billeder fra Roskilde, hvor festivalgængerne har gået i mudder til knæene, og når det sker, har de fleste helt billige telte desværre svært ved at følge med - og det er vist unødvendigt at fortælle, hvor surt det er ikke at kunne komme i tørvejr efter en lang dag med mudder og regn. Derfor har vi i Spejder Sport fokus på at tilbyde telte i en kvalitet, der kan holde hele festivalen igennem, uanset om det står ned i stænger, eller om den står på høj sol hele ugen. Køb derfor dit festivaltelt hos Spejder Sport og vær sikret tag over hovedet hele ugen og få samtidig et telt, du sagtens kan tage med hjem og hive frem igen næste år.


Foldestolen - Festivalgængerens tro følgesvend

Ingen festival uden en foldestol, der kan slæbes med over skulderen, når hegnet vælter og campen skal indtage sin plads på Roskilde Festivalen. Den er ikke kun god til at sidde i om morgenen, når håret gør lidt ondt, og morgenmaden i form af en dåse makrel skal indtages, den er også et must-have, når årets helt store øl-bowling turnering løber af stablen. Køb din festival-foldestol hos Spejder Sport og bliv klar til årets festival. Stolen er selvfølgelig indrettet med en kopholder, som fungerer lige så godt til en lækker smoothie hjemme i haven som til en lunken øl på Roskildes marker.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker