Toko

100 år på bagen og mange års World Cup erfaring Toko enestående egenskaber til fremstilling af voks til alle forhold. Universelvoks eller specifikke behov - Toko tilbyder voks af alle typer til alle typer af sne og temperaturer. Farvesystemer giver let overblik og forenkler den korrekte pleje af dine ski.

Uanset om du skal på langrend eller alpin, er Toko voks en god ven at have ved hånden. Skal du forberede dine ski til den kommende sæson, har Toko en arbejsbænk og alt det udstyr, du har behov for. Skal du derimod pakke let til skiferien, kan du nemt tage en Express Grib&Glide voks med i lommen, så dine ski altid er klar til en ny dag.

Vil du gerne lægge den helt korrekte voks, kan du måle sneens temperatur med et snetermometer, og er du bange for at blive beskidt, har Toko lavet et smørreforklæde, specielt til smørring af dine ski. Derudover finder du alt fra lommeskurtrækkere til korkklodser i Tokos sortiment. Så er det bare at tilsætte knofedt og så er du klar til en skøn dag på pisten.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder