Vinterstøvler

Der er ikke noget ved at gå igennem vinteren med kolde og våde tæer. Vinterstøvler til damer skal være varme, pæne og gerne holde til at blive brugt dagligt i mere end én vinter. Vi har et stort sortiment i varme damestøvler, der med garanti får dig tør og varm gennem den danske vinteren - flere år i træk.

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Danner Artic 600 Side-Zip 5" vinterstøvler, dame
  Danner Artic 600 Side-Zip 5" vinterstøvler, dame
  2.499,00 DKK
  Indlæser lager...
 2. Adidas Terrex Choleah Padded vinterstøvle, dame
  Adidas Terrex Choleah Padded vinterstøvle, dame
  1.049,00 DKK
  Indlæser lager...
 3. Lowa Kazan II GTX støvler, dame
  Lowa Kazan II GTX støvler, dame
  909,30 DKK Før 1.299,00 DKK
  Indlæser lager...
 4. Columbia Heavenly Omni-Heat vinterstøvler, dame
  Columbia Heavenly Omni-Heat vinterstøvler, dame
  699,30 DKK Før 999,00 DKK
  Indlæser lager...
 5. Sorel Glazy Explorer Shortie vinterstøvler, dame
  Sorel Glazy Explorer Shortie vinterstøvler, dame
  909,30 DKK Før 1.299,00 DKK
  Indlæser lager...
 6. Sorel Glazy Explorer Shortie vinterstøvler, dame
  Sorel Glazy Explorer Shortie vinterstøvler, dame
  1.299,00 DKK
  Indlæser lager...

6 varer

pr. side
Faldende orden

Varme vinterstøvler til kvinder

En god, varm damevinterstøvle er en nødvendighed, når vinteren sætter ind og sneen begynder at falde. Desværre findes der mange vinterstøvler til damer på markedet, hvor udseendet er prioriteret så højt, at vinterstøvlerne har mistet deres egentlige funktion; at holde dine fødder varme. I vores sortiment har vi derfor prioriteret damestøvler, der ikke kun er pæne, men også varme. Igennem mange år har vi blandt andet solgt de populære Sorel vinterstøvler til damer.

Grundprincippet i Sorels udvalg af vinterstøvler er:

 1. En varm udtagelig indersok
 2. Vandtæt gummifod
 3. Langt og varmt skaft

Fordelen ved den udtagelige indersok er, at du har bedre mulighed for at tørre vinterstøvlen helt igennem hvis du har fået sne i støvlen eller svedt i løbet af dagen. På den måde er du sikret en tør vinterstøvle hver morgen, når du skal ud af døren. Det øger ikke kun vinterstøvlens funktionalitet, men gør den også væsentligt mere behagelig at få på igen.

Så længe der ikke ligger sne og is på jorden, er det måske ikke så vigtigt at din vinterstøvle ikke er vandtæt. Men så snart sneen og sjappen sætter ind, vil du være lykkelig for et par vandtætte vinterstøvler. Læderstøvler kan gøres delvist vandafvisende med lædervoks, mens støvler i andre materialer kan sprayimprægneres.

Husk på, at vandtætte støvler i mange tilfælde ånder dårligere end ikke-vandtætte støvler, og du risikerer derfor at svede mere i dem. Derfor er det vigtigt, at du engang imellem lader dine støvler blive gennemtørre, selv hvis de er vandtætte.

Se, hvordan du imprægnerer dine sko og støvler, her:

Du kan læse mere om vedligeholdelse af sko og støvler her.

Holdbare vinterstøvler til damer

Alle vinterstøvlerne i vores sortiment er udvalg med henblik på materialer, der er beregnet til at blive brugt i sne, sjap og slud i flere sæsoner. Flere af vores damestøvler til vinterbrug er i læder eller Nubuck-læder og holder derfor i mange år med den rette vedligeholdelse og behandling.

Er vinterstøvlerne ikke i læder, er materialet behandlet sådan, at vand og skidt holdes ude ved hjælp af en vandtæt membran. Har du undret dig over hvorfor mange vinterstøvler har en "pelskrave" øverst på skaftet? Udover at give et moderne udtryk til damestøvlerne, er pelskraven også med til at forhindre sne i alt komme ind i støvlen.

Stå fast på de glatte fortove

En udfordring, som vintermånederne også bringer med sig, er glatte fortorv. Selvom mange er gode til at få ryddet deres fortorv for sne, er det stadig nemt at skride på det glatte underlag. Mange vinterstøvler er godt profileret, så de står godt fast på de isglatte veje. Bl.a. vinterstøvlerne med Omni-GRIP såler giver dig en god og sikker kontakt med underlaget .

Har du store problemer med at stå fast i din vinterstøvle, kan du vælge at tilkøbe en ekstra pig-sål, som netop er lavet til at give ekstra fodfæste på det glatte underlag.

Vandtætte og åndbare vinterstøvler

En membran såsom Gore-Tex® er med til holde fødderne tørre og varme i den kolde tid. En membran sidder som en tynd skal i hele vinterstøvlen og tillader fødderne at ånde samtidigt med at vand holdes ude.