Vinterstøvler

Undgå en vinter med kolde og våde tæer. Vinterstøvler til damer skal være varme, pæne og gerne holde til at blive brugt dagligt vinter efter vinter. Vi har et nøje udvalgt sortiment af varme og vandtætte vinterstøvler.

6 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Adidas Terrex Choleah Padded vinterstøvle, dame
  Adidas Terrex Choleah Padded vinterstøvle, dame
  524,50 kr Før 1.049,00 kr
  • 37,5
  • 38
  • 39
  • 39,5
  • 40
  • 41
  • 41,5
  Indlæser lager...
 2. Sorel Explorer Glazy Joan støvler, dame
  Sorel Explorer Glazy Joan støvler, dame
  649,50 kr Før 1.299,00 kr
  • 37
  Indlæser lager...
 3. Sorel Caribou vinterstøvler, dame
  Sorel Caribou vinterstøvler, dame
  1.499,00 kr
  • 36
  • 37
  • 38
  Indlæser lager...
 4. Sorel Glazy Explorer Shortie vinterstøvler, dame
  Sorel Glazy Explorer Shortie vinterstøvler, dame
  1.299,00 kr
  • 36
  • 41
  Indlæser lager...
 5. Sorel Explorer Joan vinterstøvle, dame
  Sorel Explorer Joan vinterstøvle, dame
  1.299,00 kr
  • 41
  • 42
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  Indlæser lager...
 6. Columbia Heavenly Omni-Heat vinterstøvler, dame
  Columbia Heavenly Omni-Heat vinterstøvler, dame
  499,50 kr Før 999,00 kr
  Indlæser lager...

6 varer

pr. side
Stigende orden

Forkæl dine fødder med vinterstøvler

Måske tænker du ikke, at vinterstøvler bliver nødvendigt med vores milde danske vinter. Men det afhænger meget af, hvor længe og hvor aktiv du er i kulden. Vandrer du vinterlandskabet tyndt, så er en varm vandrestøvle nok – men skal I hygge, lave bål og sove i shelter, så vil dine fødder takke ja tak til et par vinterstøvler. Når du sidder eller står mere, end du går, genererer dine fødder ikke ny varme. Derfor er det vigtigt med en god vinterstøvle, der isolerer og holder på varmen, du allerede nyder godt af.

Kommer du hurtigt til at barrikadere dig indenfor om vinteren, er det bare med at finde de rigtige vinterstøvler til dine behov. Det er vist ikke hemmeligt, hvilken positiv påvirkning frisk luft og dagslys har på os (især om vinteren). Og hvem vil ikke gerne have mere energi i de mørke vintermåneder? Med det rigtige overtøj og varme vinterstøvler, opnår du friheden til at opleve og opholde dig i naturen - uden at blive begrænset af sæsonen.

Fordele ved at købe et par solide vinterstøvler til dame:

 • Du får en trofast støvle, der med et materiale som læder ældes flot og holder i uhyggeligt mange år.
 • Ingen adgang for vind, regn eller sne med et støvleskaft og en fæstnet pløs
 • Den vandtætte membran garanterer dig tørre fødder
 • Du får beskyttelse og undgår grimme ridser med forstærket tå og hælkarpe.

En ulempe er, at der altid er sparet gevaldigt på indersålen - Læs, hvordan du får meget mere ud af dit fodtøj.

Bliv klar til vinter med disse vintersko

Er du lidt mistænkelig over for vinterstøvler generelt, så forstå vi dig godt. Udseendet bliver ofte prioriteret så højt, at deres egentlige funktion bliver glemt. Har du brændt dig på et par kolde eller utætte vintersko, så overrasker det os ikke. Vi kan berolige dig med, at du ikke kommer til at begå samme fejl hos os. I vores sortiment har vi nemlig prioriteret damestøvler, der ikke kun er pæne, men også varme og vandtætte.

Hos os finder du derfor solide vinterstøvler fra de mest anerkendte mærker: 


Sådan vælger du dame vinterstøvler

Skal dine dame vinterstøvler være vandtætte, så kontroller vinterstøvlernes pløs. Ved at se på den kan du se, hvor lang op skoen er vandtæt til. For maksimal vandtæthed skal pløsen folde i siderne, når støvlen snøres. Det gør det en smule sværere at åbne og komme ned i skoen, men sikrer altså at smeltende sne og sjap ikke finder vej ind til dine fødder.

Tænk over, hvad du får mest brug for: åndbarhed eller vandtæthed? Det er vigtigt, dine fødder kan komme af med varmen, hvis du skal være aktiv i længere perioder, ellers får du kolde våde støvler og fødder. Vælg en vandtæt membran, når du ved, du skal bruge vinterstøvlerne i møgvejr. Du kan også vælge et par vandtætte vinterstøvler i ruskind eller ridset læder, der har en højere åndbarhed end tykt kernelæder.

Får du hurtigt frosne tæer eller skal du nordpå, skal du helt sikkert vælge vinterstøvler med foer. Uld- eller fleece foer er blandt de varmeste materialer, du kan vælge. Husk, at du ofte skal gå en hel eller halv størrelse op, når du køber vinterstøvler med foer. Det skyldes at producenterne bruger den samme læst, som de anvender til almindelige støvler. Derfor optager foeret noget af den indvendige plads,

Læs vores guide: Vælg det rigtige fodtøj hvis du skal ud at vandre


Husk at imprægnere dine vinterstøvler

Så længe der ikke ligger sne og is på jorden, er det måske ikke så vigtigt om dine vinterstøvler er vandtæt eller ej. Men så snart sneen og sjappen sætter ind, vil du være lykkelig for et par vandtætte vinterstøvler. Læderstøvler uden membran kan gøres delvist vandafvisende med lædervoks, mens støvler i andre materialer kan sprayimprægneres.

Har du et par støvler med vandtæt membran skal du stadig huske at imprægnere ydermaterialet godt. Materialet suger fugten, hvis ikke overfladen er vandafvisende. Vandet vil ikke komme ind til dine tæer, men gøre dine støvler tungere og sværere at holde varmen i.

Se her hvordan du imprægnerer sko og støvler:

Du kan læse mere om vedligeholdelse af sko og støvler her


Find dine billige vinter støvler hos Spejder Sport

Du kan jævnligt finde gode vinterstøvler til dame på udsalg og tilbud hos os. Du kan øge dine chancer for at spotte et par billig vinterstøvler ved at melde dig ind i Kundeklubben. Medlemmerne er nemlig de første, der får nys om vores gode tilbud og udsalg. Mange af de bedste tilbud på fodtøj er endda også ofte forbeholdt medlemmerne, og de får altid tyvstart på udsalg. Masser af gode chancer for at få fingrene i dïne drømme vinterstøvler til damer på udsalg eller på tilbud.

Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål til vinterstøvler eller andet fodtøj. Vi sidder klar i alle hverdage på 43 55 35 00 - kl 10-15. Hos os får du gratis fragt ved køb over 298,-. Har du valgt en forkert model, eller ønsker du at returnere, så har du hele 30 dages retur. Kig forbi en af vores butikker og prøv støvlerne på.


Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker