PRIMUS

Siden 1892 har funktion, kvalitet og nye teknologier har været centrale elementer i udviklingen af Primus udendørsudstyr. Deres mål er at gøre livet udendørs så nemt og bekvemt som muligt for dig. Deres produkter er testet igen og igen, og de er alle nemme at bruge og lette at bære.

Når du får dit Primus produkt i hånden, kan du være sikker på, det er gennemtestet og i orden. Hvert enkelt lille stormkøkken er testet ved håndkraft, inden det sendes ud af døres. Her bliver det tjekket for lækager og blusset bliver tændt, så Primus er sikker på, det brænder som det skal, inden du tager det med på tur.

Primus sætter stor vægt på at gøre deres produktion så bæredygtig som muligt. Alle processer, lige fra materialevalg til transport, bliver gennemgået og CO2-udslippet forsøges mindsket. Derved passer Primus på den natur, som du skal ud og bruge deres produkter i.

Med Primus kan du nemt få din friskbryggede morgenkaffe på turen. Med en vægt på kun 357 g. er Primus Lite stormkøkken ideel til at tage med på turen, selv når vægt og fylde skal holdes på et minimum. Primus laver også brændstofflasker, så man må virkelig sige, de har sørget for det hele til din kaffebrygning eller madlavning i det fri.

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. PRIMUS Glødenet t/Gas 3 stk.
  PRIMUS Glødenet t/Gas 3 stk.
  69,00 DKK
  Indlæser lager...
 2. Primus Micron Lantern
  Primus Micron Lantern
  649,00 DKK
  Indlæser lager...
 3. Primus EasyLight
  Primus EasyLight
  549,00 DKK
  Indlæser lager...

3 varer

pr. side
Faldende orden