Patagonia Torrentshell bukser, herre
Før musen henover billedet for at zoome

Patagonia Torrentshell bukser, herre

DKK 799,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 505592
Torrentshell fra Patagonia løser præcist og effektivt den opgave, de er designet til at klare: de holder dig tør uanset om du er ude i let heldagsregn eller massive tordenbyger.

Regnbuksen er fremstillet med Patagonia's eget vandtætte og åndende H2No Performance Standard 2½-lags skal-materiale. Membranen har på ydersiden fået en DWR-behandling (Durable Water Repellent), der sikrer at regnen preller af, så buksens evne til at ånde bevares.

Torrentshell Pants har 2 stiklommer og en baglomme i højre side med, alle tre lommer har lynlås, som er forsynet med stormflap for bedst mulig vandafvisning.

Torrentshell-bukserne har lynlås nederst på begge ben, så du nemt kan få bukserne af og på over fodtøjet. For at sikre optimal bevægelsesfrihed til både vandre og cykelbrug, har bukserne formskårede knæ.

Når du ikke bruger bukserne, kan de pakkes ned i venstre stiklomme, der kan vendes på vrangen og lynes. Der sidder en løkke i lommen, så du kan sætte bukserne fast på din rygsæk med en karabinhage.

Detaljer:
• Elastik i livet og mulighed for indsnøring sikrer, at bukserne sidder godt om livet
• Venstre lomme kan anvendes som pakpose
• Formskårede knæ for god bevægelsesfrihed
• Velcrolukning ved anklerne giver mulighed for at spænde bukserne ind
• Lynlås på den nederste del af benet gør, det nemt at få bukserne af og på over fodtøjet
• H2No Performance Standard membran med DWR-behandling sikrer 100 % vandtæthed med god åndbarhed
• Farve: Sort

Vask og vedligeholdelse:
Bukserne kan vaskes i maskine ved 40 grader. Til vask bør bruges en sæbe, der er beregnet til vandtæt åndende beklædning – f.eks. ToKo Eco Textile Wash.

Efter nogle ganges vask eller lang tids hårdt brug, kan regnbukserne med fordel genimprægneres med ToKo Eco Textile Proof eller tilsvarende. Imprægneringen genskaber regnbuksernes oprindelige vandafvisende egenskaber, så vandet preller af i dråber og ikke opsuges af materialet, hvilket giver en signifikant forbedring af åndbarheden.
Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse