Str.
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Priser
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
2 stk
4 stk
1 stk
2 stk
Mærker
14 stk

Petzl

For Petzl startede det hele ved bjerget Dent de Crolles uden for Grenoble. Fernand Petzl og Pierre Chevalier begyndte at udforske bjergets mange grotter og udviklede løbende pandelamper, tekniske klatrebremser, rebklemmer og andet sikkerudstyr og metoder til at komme længere ind i og dybere ned i bjergets mørke grotter.

I 1975 blev firmaet Petzl grundlagt og siden da er det kun gået én vej; fremad! Petzl specialiserer sig i dag i klatring og militært udstyr; to områder, hvor der ikke er plads til fejl og hvor udstyr, der ikke lever op til kravene, i sidste ende kan betyde forskellen mellem liv eller død. Derfor er Petzl super dygtige til det, de gør, og med en pandelampe eller klatreudstyr herfra, går du ikke galt i byen.

Rebruller, rebbremser, isøkser og klatrehjelme er blot nogle af de ting, du finder i vores Petzl sortiment. Med dette udstyr bliver du hurtigt klar til dit  næste klatreeventyr.

Størrelser på lager:
68cm, 60cm
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Bestil julegaver senest d. 20. december kl. 12. Så leverer vi inden jul.

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse