Pandelamper

Når mørket sænker sig, er der næsten ikke den aktivitet, hvor du ikke får gavn af en praktisk pandelampe eller pandelygte. Spejder Sport finder du derfor et varieret udvalg af pandelygter i funktionelle designs. Kvaliteten er ens for alle: højt og masser af fordele. Find en pandelampe, der lever op til dine krav, ønsker og behov.


9 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Asivik Scout, pandelampe
  Asivik Scout, pandelampe
  199,00 kr
 2. Black Diamond Spot Lite 200 pandelampe
  Black Diamond Spot Lite 200 pandelampe
  249,00 kr
 3. Asivik Hiker pandelampe genopladelig
  Asivik Hiker pandelampe genopladelig
  349,00 kr
 4. Black Diamond ReVolt 350, pandelampe
  Black Diamond ReVolt 350, pandelampe
  499,00 kr
 5. Black Diamond Spot 350, pandelampe
  Black Diamond Spot 350, pandelampe
  349,00 kr
 6. Black Diamond Storm 400 pandelampe
  Black Diamond Storm 400 pandelampe
  499,00 kr
 7. Ledlenser MH10, pandelampe
  Ledlenser MH10, pandelampe
  849,00 kr
 8. Black Diamond Icon 700, pandelampe
  Black Diamond Icon 700, pandelampe
  849,00 kr
 9. Black Diamond Icon, genopladelig batteri
  Black Diamond Icon, genopladelig batteri
  419,00 kr

9 varer

pr. side
Stigende orden

Oplev friheden med pandelamper i LED

Er du kræsen, når det gælder det helt rigtige udstyr? Hvor komfort og design er i fokus til en overkommelig pris? I vores sortiment af pandelamper behøver du hverken gå på kompromis med lysstyrken, kvaliteten eller komforten. Vi forhandler nemlig udelukkende gode pandelamper fra producenter som Black Diamond og LED lenser. Når ja, og selvfølgelig vores helt egen Asivik pandelampe. Fællesnævneren for de professionelle pandelygter og pandelamper er høj kvalitet i mange timer. Se alt vores udstyr her.

En professionel pandelampe er ikke kun til dig, der vil vandre op på toppen af et bjerg. Skal du for eksempel navigere gennem en mørk skov eller rydde op i kælderen, er pandelamper et fantastisk håndfrit udstyr. De giver dig nemlig mulighed for at se helt skarpt i alverdens situationer. Faktisk har vi pandelamper i LED og med genopladelig batteri, så du kan orientere dig i selv det mest barske vejr, aktiviteter under vand eller områder med meget støv.


Med den rette pandelygte kan du:

 • Have hænderne frie til at udføre dine opgaver
 • Få højere sikkerhed takket være bedre udsyn 
 • Gøre det muligt at arbejde, vandre og løbe i mørke
 • Lyse både langt væk og tæt på med fleksibel lyskilde

Med en pandelampe i LED fra Spejder Sport har du i højere grad mulighed for at præstere bedst muligt. Fordelene ved vores gode pandelamper med LED er til dels, at du får et køligere lys, der holder dine øjne friske og et bedre arbejdsmiljø. Samtidig er pandelampen mere miljøvenlig, fordi levetiden på pæren er utrolig lang. Du får altså ikke bare skarpt udstyr, der holder længe, men også et behageligt lys.

Få en tryg løbetur med LED pandelampe fra Spejder Sport

At løbe udendørs kræver ofte hurtige beslutninger og overblik. Derfor er en pandelygte- eller lampe en uundværlig makker på turen. Særligt i de mørke årstider kan det være nødvendigt med behageligt lys. Kan du lide at løbe året rundt, kan du nemlig risikere at styrte, fordi du ikke kan se grenene i skoven. Samtidigt kan underlaget blive ujævnt. Hvis du løber i byen, kan en pandelampe være med til at øge din synlighed over for trafikanter. Giver gadelygterne dig ikke nok tilstrækkelig lys, sikrer en LED pandelampe også optimalt udsyn.

Om du dyrker trailløb, crossløb eller orienteringsløb, bør du altså ikke undvære godt lys i årets mørkeste måneder. Du kan med fordel læse vores vejledning på siden, så du finder den bedste pandelampe til løb. Tøv ikke med at tage fat i kundeservice, hvis du har spørgsmål. Du er også velkommen til få en snak med os i din nærmeste butik. Vi vil altid gerne nørde pandelamper. Både dem, der passer til jagtturen i den tidlige morgen og til dig, der vil være mere tryg på løbeturen.

Mangler du praktisk tilbehør? Vælg en tilpasset rygsæk til dame eller herre. Her kan du altid samle de praktiske sager til både korte og lange ture. Kig også efter vores gode tilbud på en robust pandelygte og pandelampe. Hos Spejder Sport har vi et væld af varer til en god pris. Se tøj og tilbehør til hverdag og friluftsliv på outlet.


Find robust pandelampe til dit behov

For os hos Spejder Sport er det vigtigt, at du kan købe en god pandelygte, der passer til dit eventyr. De mest populære er dem, der giver dig den ultimative frihed, uden at pandelamperne pludselig begynder at gnave og genere. Samtidig er det vigtigt, at du pludselig ikke står uden lys, fordi din pandelygte er gået ud. Hos Spejder Sport vil vi dog gerne hjælpe dig lidt bedre på vej. Nedenfor har vi derfor samlet de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig, inden du køber din nye pandelampe.

Pandelampe med genopladelig batteri

Jo kraftigere en pandelygte er, jo mere batteri kræver den. Fordelen ved en genopladelig pandelampe er, at du nemt og bekvemt kan være på forkant med lyset. Når det er tid til at lade din pandelampe op, tilslutter du den blot til en strømenhed. Kort tid efter har du nyt lys til din løbetur. Vil du gerne vil undgå, at du pludselig står i en uheldig situation? Så gå efter en robust pandelampe med genopladelige batterier.

Pandelampe med forskellige slags lys

Alle vores pandelygter har en rød diode. Det er en fordel for dig, der for eksempel skal på jagt eller vil tjekke kortet efter mørkets frembrud. Fidusen ved det røde lys er, at det ikke generer dine øjne, som det ville gøre med det almindelige hvide lys. Ligeledes har flere af vores pandelamper mulighed for at skifte over til grøn og blå farve. Begge farver er en fordel for dig, der skal på jagt og for eksempel skal kigge efter skader eller observere dyr, uden at forstyrre dem.

Pandelygte med kraftig lysstyrke

Skal du løbe? Jo hurtigere, du bevæger dig, jo kraftigere skal din pandelygte være. Hvis du skal bruge lys til træningsturen i mørket langs landeveje, er et niveau på 100 lumen til 300 lumen nok. Har du behov for at se veje over længere afstande, er en pandelampe med 200 lumen bedre. Til store områder og hurtige bevægelser er 500 lumen ideel. Generelt vil en pandelygte med højere lumen tal forbruge energi hurtigere. Overvej derfor forholdet mellem lumen og hvor længe, du vil bruge pandelampen.

Pandelampe med lang levetid

Lyder det for krævende med at skulle oplade din pandelampe inden brug? Så kan du naturligvis også finde pandelamper til almindelige batterier i vores udvalg. Jo kraftigere en lygte er, jo mere batteri kræver den. Tænk også over hvilken batteritype, du vil bruge. Hos Spejder Sport kan du købe mange typer batterier, solpaneler og powerbanks. AAA batterier kan du købe stort set overalt, og så koster de ikke meget. Men jo mere du bruger pandelampen, jo vigtigere bliver batteriets levetid. Mange vælger derfor at medbringe en powerbank, som billigt og effektivt kan oplade dit elektroniske udstyr og batterier.

Brug for flere nyttige tips? Hos Spejder Sport er vi altid klar til at hjælpe dig. Læs vores mange guides og viden her.


Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker