GPS

Naviger som en pro og udforsk terrænet på sikker vis med en ordentlig GPS. Uanset om du skal gå, løbe, ro eller cykle er en håndholdt GPS en god ven at have i lommen. Prøv også geocaching - den moderne skattejagt - og få uforglemmelige oplevelser med hele familien.

Læs mere om Fordelene ved en GPS længere nede

8 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Garmin eTrex Touch 25
  Garmin eTrex Touch 25
  1.699,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Garmin eTrex Touch 35
  Garmin eTrex Touch 35
  1.999,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Garmin Inreach Mini
  Garmin Inreach Mini
  2.499,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Garmin Montana 700i
  Garmin Montana 700i
  5.599,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Garmin eTrex 22x
  Garmin eTrex 22x
  1.499,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Garmin GPSMap 66s
  Garmin GPSMap 66s
  2.799,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Garmin eTrex 10
  Garmin eTrex 10
  799,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Garmin GPSMAP® 66i
  Garmin GPSMAP® 66i
  4.699,00 kr
  Indlæser lager...

8 varer

pr. side
Stigende orden

Find en GPS til dit formål

En håndholdt GPS fungerer ligesom en satellitnavigator i bilen, men indeholder kort og funktioner, der er designet til navigation til især outdooraktiviteter som cykling, vandring, roning, løb og geocaching. De er ideelle til alle, der kan lide at bevæge sig rundt i naturen.


Hvad er fordelene ved en GPS?

Herunder kan du se mange af de mange fordele og funktioner du kan hente i en GPS, alt efter hvilken model du vælger:

Stensikker satellitforbindelse og præcis GPS navigation - Mange af GPS’erne i vores sortiment bruger både GPS og GLONASS satellitsystemer, som giver en meget hurtigere og mere ubesværet satellitforbindelse i områder, hvor det ellers kan være vanskeligt at få signal.

Tjek vejrudsigten - I nogle områder er det guld værd at være helt opdateret på vejrets luner. I bjergterræn kan det skifte i løbet af ingen tid, og der er det rart lige at være et par skridt foran.

Skriv til dem derhjemme - Takket være Iridium®-satellitnetværket kan flere af GPS’erne i vores sortiment sende tovejs-beskeder som mails og sms’er. Så kan du forsikre dem derhjemme, at du har det godt.

Social tracking og deling - Om det er for sjov eller for sikkerhedens skyld, kan du dele dine ture med andre via Bluetooth.

Interaktiv SOS - Du kan nu gå off-the-grid i vildmarken med sikkerheden i orden. Hvis uheldet er ude, er flere af vores GPS’er i stand til at sende et SOS-signal døgnet rundt uanset, hvor i verden du er. Beredskabsløsningen GEOS modtager dit nødsignal, kommunikerer det videre til de rette og assisterer dig indtil hjælpen er fremme. Alt i alt en god – nogle gange livsvigtig – funktion, når mobilsignalet forsvinder.


Spor din rute med GPS track

Du behøver ikke at lægge brødkrummer ud. Du kan bare følge din GPS med track. Det er en genial funktion, hvis I er eventyrlystne på jeres ture og bare gerne vil udforske naturen uhæmmet uden at skulle bekymre jer om at fare vild. Brug en GPS med track funktion og I kan bare følge vejen tilbage, når I har fået nok.

Find den bedste rute med en navigator GPS

Skal I fra A til B til fods, er det rart med en navigator GPS, der kan løfte sløret for det ellers ukendte terræn og lede jer på sporet af gode ruter og stier. Med detaljerig kortvisning kan GPS’en sørge for, at I får valgt en ordentlig rute og ikke pludselig bliver mødt af en klippevæg, så I bliver nødt til at vende om. Det er temmelig surt, hvis man ellers var få kilometer fra mål og en varm seng.

Også på cyklen
Hvis meget af dit friluftsliv foregår på den tohjulede jernhest, har vi selvfølgelig også cykelholdere og andet tilbehør til GPS, så du kan tage din GPS med, når det går stærkt i skoven. Det er selvfølgelig stadig nemt at klikke GPS’en af, hvis du skal af cyklen eller bare vil bruge GPS’en håndholdt.


Prøv den moderne skattejagt - Geocaching

Hvis du ikke allerede har prøvet Geocaching, så er det blot endnu en god (og underholdende) grund til at købe en GPS fra Garmin. Geocaching er en slags moderne skattejagt, hvor du bruger din GPS til at finde skjulte skatte, der ligger nøje gemt både herhjemme i Danmark, men også over resten af verden. Den gode nyhed er, at Geocaching er for alle, og der findes utallige sværhedsgrader, så du kan komme afsted både med børnene eller i mere udfordrende terræn.

Læs artiklen ”Geocaching – skattejagt i det fri” og få mere inspiration til, hvordan du få endnu mere glæde af din GPS samt hvilken en, du eventuelt skal vælge.


Garmin GPS - konstant signal i vildmarken

Selvom man kan klare meget med telefonen, kan det være svært at få WIFI og mobilsignal, når du står oppe på et bjerg – også i Norden. Vil du alligevel være sikker på, at du kan skrive beskeder til dem derhjemme, tjekke dagens vejrudsigt og ikke mindst have en direkte linje til en verdensomspændende redningstjeneste, så kan du overveje en Garmin inReach. Her hopper du på satellitnetværk og kan dermed få kontakt med omverdenen, uanset hvor du befinder dig.


Læs artiklen ”Få hjælp i vildmarken”, hvor Johanne Andersen fra Spejder Sport tester Garmin inReach på en vandretur i Grønland.


Undgå at komme til kort med GPS

Når du har fundet din nye GPS, er der selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe flere af Gamins topografiske kort og dermed få fri adgang til information om veje, stier, søer, åer, højdekurver og så videre. Nogle GPS’er kan endda vise luftkort - Så er det bare med at komme derud.

Se alt vores GPS og Garmin tilbehør


Boost motivationen med et GPS ur

Fremskridt motiverer, og med et sportsur fra Garmin får du al den data, du kan ønske dig for at kunne følge op på og forbedre dine træningsresultater.

Afhængig af hvilken model, du vælger, kan du få glæde af følgende funktioner:

 • Sporing af iltoptagelse
 • Måling af puls og hjerterytme. Og det gælder ikke kun løbetræning, men også alle mulige andre sportsgrene lige fra golf og cykling til roning og svømning bare for at nævne nogle stykker.
 • Kontroller musikafspilningen på din telefon
 • Få notifikationer om beskeder og mails eller læs dem direkte på skærmen.
 • Og selvfølgelig sporing af din rute og din placering med GPS

Spørger du os, er der ikke nogen grund til ikke at eje et Garmin ur. Er du ikke til sport, er det en umådelig god backup GPS i naturen.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker