GPS

En GPS er en god ven at have i lommen, når du gerne vil orientere dig lettere i naturen – og en ”lifesaver”, hvis sigtbarheden på turen forringes, og du gerne vil undgå at gå i blinde.

Med yderligere kortmateriale og andet tilbehør kan du få rigtig meget ud af din GPS, ligesom du også kan bruge den til at tage på Geocaching.

Læs mere om den aktivitet længere nede på siden.

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Garmin eTrex 22x
  Garmin eTrex 22x
  1.699,00 DKK
  Indlæser lager...
 2. Garmin Inreach Mini
  Garmin Inreach Mini
  2.499,00 DKK
  Indlæser lager...
 3. Garmin GPSMap 66s
  Garmin GPSMap 66s
  3.399,00 DKK
  Indlæser lager...
 4. Garmin Oregon 750T
  Garmin Oregon 750T
  4.499,00 DKK
  Indlæser lager...
 5. Garmin eTrex 10
  Garmin eTrex 10
  799,00 DKK
  Indlæser lager...
 6. Garmin GPSMAP® 66i
  Garmin GPSMAP® 66i
  4.999,00 DKK
  Indlæser lager...

6 varer

pr. side
Faldende orden

GPS’er til alle formål

I Spejder Sport har vi et bredt udvalg af robuste GPS’er i forskellige prisklasser – alle sammen kompakte og med lang batterilevetid, der gør dem særligt velegnet til outdoorbrug. Ligesom med alt andet grej, må udgangspunktet være at definere, hvad du skal bruge GPS’en til.


Boost motivationen med et sportsur

Fremskridt motiverer, og med et sportsur fra Garmin får du al den data, du kan ønske dig for at kunne følge op på og forbedre dine træningsresultater. Afhængig af hvilken model, du vælger, vil du både kunne spore din spore din iltoptagelse samt måle puls og hjerterytme. Og det gælder ikke kun løbetræning, men også alle mulige andre sportsgrene lige fra golf og cykling til roning og svømning bare for at nævne nogle stykker. Du vil også kunne kontrollere musikafspilningen på din telefon samt få notifikationer om beskeder og mails eller bare læse dem direkte på skærmen. Om ikke andet er det jo også altid rart med en back-up GPS, så spørger du os, er der ikke nogen grund til ikke at eje et Garmin ur.


Find vej på cyklen

Hvis meget af dit friluftsliv foregår på den tohjulede jernhest, har vi selvfølgelig også cykelholdere, så du kan tage din GPS med, når det går stærkt i skoven. Det er selvfølgelig stadig nemt at klikke GPS’en af, hvis du skal af cyklen eller bare vil bruge GPS’en håndholdt.

Hav konstant signal i vildmarken

Selvom man kan klare meget med telefonen, kan det være svært at få WIFI og mobilsignal, når du står oppe på et bjerg – også i Norden. Vil du alligevel være sikker på, at du kan skrive beskeder til dem derhjemme, tjekke dagens vejrudsigt og ikke mindst have en direkte linje til en verdensomspændende redningstjeneste, så kan du overveje en Garmin inReach. Her hopper du på satellitnetværk og kan dermed få kontakt med omverdenen, uanset hvor du befinder dig.

Læs artiklen ”Få hjælp i vildmarken”, hvor Johanne Andersen fra Spejder Sport tester Garmin inReach på en vandretur i Grønland.


Tag på Geocaching

Hvis du ikke allerede har prøvet Geocaching, så er det blot endnu en god (og underholdende) grund til at købe en GPS fra Garmin. Geocaching er en slags moderne skattejagt, hvor du bruger din GPS til at finde skjulte skatte, der ligger nøje gemt både herhjemme i Danmark, men også over resten af verden. Den gode nyhed er, at Geocaching er for alle, og der findes utallige sværhedsgrader, så du kan komme afsted både med børnene eller i mere udfordrende terræn.

Læs artiklen ”Geocaching – skattejagt i det fri” og få mere inspiration til, hvordan du få endnu mere glæde af din GPS samt hvilken en, du eventuelt skal vælge.


Undgå at komme til kort

Når du har fundet din nye GPS, er der selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe flere af Gamins topografiske kort og dermed få fri adgang til information om veje, stier, søer, åer, højdekurver og så videre. Så er det bare med at komme derud.