Multitools

Gemmer der sig en Bear Grylls inde i dig? Så bør du naturligvis også eje dit eget multitool. Det funktionelle udstyr er genialt på langt de fleste ture og til mange gøremål. Se derfor verdens førende mærker som Victorinox og Gerber i vores udvalg. Det er multitools i pålidelige og robuste designs.

12 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Gerber Center-Drive Plus Multi-tool
  Gerber Center-Drive Plus Multi-tool
  1.299,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Gerber Dime Multitool
  Gerber Dime Multitool
  219,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Gerber Suspension-NXT Multi-Tool
  Gerber Suspension-NXT Multi-Tool
  379,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Gerber Truss Multitool
  Gerber Truss Multitool
  599,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Gerber Armbar Cork
  Gerber Armbar Cork
  299,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Victorinox Spartan Wood
  Victorinox Spartan Wood
  319,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Victorinox Huntsman Kniv
  Victorinox Huntsman Kniv
  319,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Victorinox Classic Kniv Mini
  Victorinox Classic Kniv Mini
  149,00 kr
  Indlæser lager...
 9. Victorinox Climber Kniv
  Victorinox Climber Kniv
  269,00 kr
  Indlæser lager...
 10. Victorinox Swiss Tool Spirit, multitool
  Victorinox Swiss Tool Spirit, multitool
  1.099,00 kr
  Indlæser lager...
 11. Victorinox Waiter foldekniv
  Victorinox Waiter foldekniv
  139,00 kr
  Indlæser lager...
 12. Victorinox Sportsman Kniv
  Victorinox Sportsman Kniv
  179,00 kr
  Indlæser lager...

12 varer

pr. side
Stigende orden

Et skarpt multitool til dit behov

Lad os sige, at du er på en dejlig weekendtur i naturen med familien eller vennerne. Måske står den på jagt eller forberede fisk fra dagens fangst? Måske skal du snitte pinde til snobrød over bål? I situationer som disse er det oplagt med skarpt værktøj, der kan hjælpe – og det er her, vores skarpe multitools kommer ind i billedet.

 

I stedet for at pakke hele køkkenskuffen ned i rygsækken kan du nemlig nå rigtig langt med et multitool. Her får du alt fra en kniv, saks, fil, sav, proptrækker og tang lige ved hånden. Det er som en værktøjskasse, der fylder så lidt, at du kan have det i lommen. På den måde er du bedst muligt forberedt på turen.

 

Måske har du også set Bear Grylls klare sig igennem glohed ørken, fugtig regnskov og stejle bjergsider? I så fald ved du, at det at overleve ofte handler om at have sin viden og det mest basale udstyr i orden. Er du typen, der tager på de lidt mere afslappende friluftsture, hvor maden er i højsædet? Så kan multitools med funktioner som en dåseåbner og forskellige knivblade også være nyttige.

 

Du behøver dog ikke gå i Bear Grylls fodspor, før vores multitools kan være relevante for dig. Afhængig af designet fungerer de også rigtig godt på lange cykelture, hvor du kan få brug for unbrakonøgler eller en skruetrækker. De er altså det oplagte multiværktøj til små og mellemstore opgaver. Med andre ord – de gør dit outdoor liv lidt nemmere.

 

Hvilke multitools er bedst til mig?

Hos Spejder Sport har vi holdbare og skarpe modeller fra anerkendte mærker. Heriblandt de klassiske fra schweiziske Victorinox og fra amerikanske Gerber. Du får blandt andet vigtige detaljer som rustfrit stål, kompakt størrelse og mange funktioner til flere typer situationer. Fra en dåseåbner og oplukker til de våde sager – og selvfølgelig knive i forskellige størrelser til grøntsagerne og stegen, der har sydet over bålet.

 

Når du skal vælge et godt multitool, så er der primært tre kriterier, du bør vælge ud fra:

 

1. Funktioner

Det vigtigste ved dit nye multitool er funktioner. Det er nemlig dem, der afgør, om du har alt det værktøj ved hånden, som du skal bruge. Tænk derfor over formål og kravene. Er det nok med en kniv, oplukker og saks? Eller vil et multitool med en neglefil og skruetrækker også være praktisk? Kig for eksempel efter Victorinox multitools med op til 15 funktioner.

 

2. Størrelse

Som udgangspunkt er alle multitools kompakte i størrelsen. Du bør dog undersøge, om din model også ligger godt i hånden, hvor du også kan fornemme vægten. Hænder og tools har nemlig forskellige udformninger, hvorfor der ikke er et one-size-fits-all værktøj. Find lidt forskellige hos os, eller kom forbi din nærmeste Spejder Sport butik for hjælp.

 

3. Kvalitet

Der hersker vist ingen tvivl om, at du med god kvalitet ofte får gode multitools. Og det er især vigtigt, hvis du har tænkt dig at bruge dit multitool til outdoor flere gange årligt. Ved at investere i anerkendte mærker som Gerber eller Victorinox får du for eksempel skarpe knive med lang levetid. Uanset om det til din vandretur, fisketur, jagt eller camping.

 

Hold dit multitool ved lige

Et multitool er som regel skarp. Men det bliver det ikke ved med at være, medmindre du løbende sliber og plejer bladene på knivene. Et sløvt blad kan nemlig gå ud over præcision og gøre skade. Hold derfor kvaliteten skarp med en slibesten og vand eller olie, der ikke ødelægger bladet. Se for eksempel vores udvalg af Lansky slibesæt.

 

Bestil pålidelig multitool værktøj

Om du mangler det nyeste Bear Grylls udstyr eller bare de mest basale værktøjer – hos Spejder Sport har vi lidt af hvert. Du kan derfor let finde det tool, du skal bruge. Måske kender du også en kvinde eller mand, der vil sætte pris på en smart værktøjskasse? Multitools er for eksempel en god gaveidé til personen, der er vild med friluftslivet. Se resten af vores udvalg inden for værktøj til outdoor her.

 

Sidder du inde med et spørgsmål eller to? Så tag endelig kontakt til vores erfarne kundeservice. Hos Spejder Sport er vi stolte af at kunne tilbyde dig kyndig rådgivning og et bredt sortiment. Hvad end det drejer sig om multitools, nyeste tilbud eller det rette tøj. Vi er nemlig entusiastiske friluftsmennesker, der har dit behov i fokus. Find information til kundeservice her.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker