Victorinox

Siden 1897 har den schweiziske multikniv været et populært redskab for eventyrere rundt om i verden. Uanset om du er på storbyferie, skovtur, ved stranden eller på vandretur, er den schweiziske kniv den oplagte følgesvend.

Den legendariske schweiziske kniv har udviklet sig en del igennem tiden og er nu tilgængelig i en række forskellige varianter verden over. Hele vejen igennem er kvalitet, funktionalitet, innovation og ikonisk design i højsædet hos Victorinox.

Mangler du godt grej til turen, men vil ikke slæbe for mange unødvendige kilo med, er en schweizisk kniv fra Victorinox en god løsning. Så får du både dolk, saks, neglefil, dåseåbner, sav og meget mere med uden det fylder mere end hvad, der kan være i din lomme.

Læs mere om knivene fra Victorinox og deres mange funktioner nederst på siden.

Victorinox - ikonisk og legendarisk kniv fra Schweiz

Victorinox schweizerknivene kommer i forskellige modeller: Handyman, Ranger, Huntsman, Climber, Picknicker, Sportsman, Waiter og naturligvis Victorinox Classic.

Videoen her viser, hvordan knivene bliver produceret:Victorinox Swiss Army knive

I Spejder Sport kan du købe Victorinox Schweizerknivene i forskellige størrelser og med forskellige værktøj; du finder bl.a. stort knivblad, lille knivblad, proptrækker, dåseåbner m. skruetrækker, nøglering, pincet, tandstikker, saks, krog, sav til træ, syl, oplukker med skruetrækker og mulighed for afisolering af ledning, mejsel, neglefil, neglerenser, metalsav, lille skruetrækker og tang der kan skære og bøje ståltråd.

Hvad er Vicortinox

Kataloget af knive fra Victorinox går helt tilbage til år 1884, da Karl Elsener åbnede et bestik-værksted i byen Ibach-Schwyz i Schweiz. Hans revolutionerende idé om at fremstille en kompakt kniv med en lang række praktiske funktioner blev øjeblikkeligt en succes: den schweiziske kniv med de mange funktioner er gennem årene blevet mere og mere populær.

Da kundernes behov og teknologier har ændret sig gennem årene, har den legendariske schweiziske kniv også udviklet sig og er nu tilgængelig i en række varianter verden over. Kvalitet, funktionalitet, innovation og ikonisk design har højeste prioritet hos Victorinox.

Bæredygtige knive

Tilbage i 1970'erne hvor produktionen af knive ikke var underlagt en særligt udbygget miljølovgivning valgte Victorinox, at miljøbeskyttelse og sikring af bæredygtighed skulle udgøre en hjørnesten i produktionen af deres multi-knive. I dag afspejler Victorinox’s innovative knive og professionel implementering af miljø- og energistyring den langsigtede strategi for denne familievirksomhed.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder