GPS ure

Mangler du et gps ur til vildmarken? Måske et sportsur til løb eller bare et ur med skridttæller? Her finder du solide GPS ure og sportsure fra Garmin.

Læs mere om hvordan du får optimeret din træning og skabt sunde vaner længere nede.

8 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Garmin Fēnix 6 Pro Solar Edition
  Garmin Fēnix 6 Pro Solar Edition
  5.699,00 kr
 2. Garmin Tactix Delta Solar Edition
  Garmin Tactix Delta Solar Edition
  7.899,00 kr
 3. Garmin Fēnix 6 Pro and Sapphire
  Garmin Fēnix 6 Pro and Sapphire
  4.999,00 kr
 4. Garmin Enduro
  Garmin Enduro
  6.299,00 kr
 5. Garmin Enduro Carbongrå DLC-titanium
  Garmin Enduro Carbongrå DLC-titanium
  6.999,00 kr
 6. Garmin Instinct smart watch
  Garmin Instinct smart watch
  1.799,00 kr
 7. Garmin Tactix Delta
  Garmin Tactix Delta
  6.299,00 kr
 8. Garmin Instinct Solar
  Garmin Instinct Solar
  2.799,00 kr

8 varer

pr. side
Stigende orden

Få ny motivation med et sportsur

Størstedelen af vores udvalgte GPS ure er fænomenale sportsure. Med et sportsur med pulsmåler kan du holde godt øje med din puls. Du vil se den falde en smule, når du har nået en god træningsrytme også selvom hastigheden er den samme. Så kan du tilpasse din løbe eller gå hastighed til pulsen kommer op igen, og blive ved med at udvikle dig.

Løber du i nye områder er det irriterende, at skulle have google maps frem igen og igen. Bevar din gode løberytme ved at planlægge ruten hjemmefra, navigere løbende eller ved at spore din rute, så du blot kan vende om. Det giver enorme mængder frihed, hvis du er til trekking og orienteringsløb.

Flere af vores GPS ure og sportsure har indbyggede træningsprogrammer. Om du er til golf, løb eller svømning, så kan du pifte din træning op med lidt ny inspiration.

Funktioner der optimerer din træning:

 • Indbygget pulsmåler – pres dig til det yderste
 • Rutetracking – så langt har du løbet
 • Få inspiration til nye træningsprogrammer (løb, golf og meget mere)
 • Slå hjernen fra og løb – du kan nemt navigere hjem igen i ukendte omgivelser

Sunde vaner i hverdagen – GPS ur med skridttæller

Hvem vil ikke have en sundere livsstil? Vaner kan være svære at bryde op med, men det kan et godt sportsur hjælpe dig på vej med. De fleste er blevet glade for skridttæller i deres ur. Og der er meget motiverende og tilfredsstillende at nå sit mål hver dag. Det er intet problem at finde et ur med skridttæller – det har alle vores ure – men du får også meget mere.

Du kan nemlig også holde øje med, om du får nok væske i løbet af dagen i forhold til dit aktivitetsniveau. Skal du gå om sommeren eller under varmere himmelstrøg er det en super god funktion. Særligt fordi dit sportsur kærligt minder dig om, når det er tid til at drikke lidt.

Sover du med uret på, kan du også sætte det til at monitorere din søvn. Så bliver du klogere på, om du sover godt og nok til dagens strabadser. Hvis ikke kan du finde gode råd til bedre søvnvaner.

GPS ure - find vej i vildmarken

Garmin er verdensmestre i navigation. Derfor er vores udvalgte ure ikke så underligt Garmin GPS ure. Det har aldrig været nemmere at navigere i naturen – selv i områder og terræn, der er nye for dig. Og mulighederne er mange.

Du kan planlægge ruten hjemmefra, navigere og finde vej undervejs eller spore ruten løbende, så du blot kan følge ruten hjem igen. Garmins TracBack funktion giver en hel del frihed til os, der godt kan lide at gå på opdagelse. Det 3-aksede kompas med trykhøjdemåler i deres GPS ure gør, at det går let som en leg. Alle kan være med, når der skal navigeres.

Skal du alene afsted i vildmarken eller på vandretur i Femundsmarka? Så kan du med ro i sindet vælge et Garmin GPS ur eller en af deres håndholdte GPS. De er nemlig udstyret med GLONASS og Galileo-satellitsystemer – så du er godt dækket ind, når det almindelige GPS signal svigter.

Prøv også Geocaching med dit GPS ur – den moderne skattejagt!


Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker